Een Scandinavisch appartement vol vintage treasures

Dit Scandinavische appartement is een echt pareltje. In het huis vinden we heel wat vintage treasures die het huis persoonlijk maken. Daarnaast zijn alle kozijnen en lijsten in dit huis zwart, waardoor het interieur net even een andere look heeft.

Wil jij wat meer kleur in huis halen,maar weet je niet zo goed hoe? Kijk dan eens naar dit artikel met inspiratie voor gekleurde kozijnen.

In de zithoek staat een vintage houten koffietafel als eyecatcher. Je kunt je koffietafel stylen met verschillende boeken, tijdschriften en een klein vaasje. Zo cluster je je favoriete items én is er nog genoeg ruimte om koffie of thee op tafel te zetten. Check ook even dit artikel voor meer styling ideeën.

Je kunt de muur natuurlijk vol hangen met lijsten, maar als je gaat voor een alternatief is zo’n macramé wall hanger een aanrader. Deze geeft je kamer meteen een bohemian touch.

Ben jij ook op zoek naar echte vintage treasures? Dit zijn de do’s en dont’s tijdens het vintage shoppen.

De gekleurde kast staat als statement item in de kamer. Door het donkere kleurenpalet valt de blauwe lockerkast echt op!

Door de combinatie van donkere kasten en een marmeren blad heeft de keuken een luxe uitstraling. Ook met grepen en knoppen op de kastdeuren kun je een bepaalde look creëeren. Hier is gekozen voor gouden greepjes als finishing touch. De fotolijst aan de muur bewijst dat kunst in de keuken ook erg mooi kan zijn!

De slaapkamer heeft een neutraal kleurenpalet met zwarte kozijnen als contrast. Ook zien we de kast met de superfront deurtjes voor een bijzondere twist. En wil je zelf nou ook zo’n mooie gallery wall? Kijk dan even naar dit inspiratie artikel.

Aangrenzend aan de slaapkamer is het balkon met prachtig uitzicht op de binnenplaats. Met string lights en een vachtje wordt het kleine balkon gezellig.

>> 7x slimme tips voor de kleine slaapkamer

In de badkamer vinden we weer een mooie combinatie. De marmeren tegels passen perfect bij de zwarte kranen en geven de compacte badkamer een luxe gevoel.

Heb jij ook een aantal vintage treasures gevonden, maar kunnen ze nog wel een opknapbeurt gebruiken? Kijk dan even naar onze tips hoe je dit het beste kunt doen.

www.nooks.se

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
Een Scandinavisch appartement vol vintage treasures
Sluiten