Scandinavisch appartement met stijlvolle houten vloer in donker grenen

De vloer is een belangrijk onderdeel van de woning. Vooral wanneer je in een huurhuis woont, kan de vloer een grote stempel drukken op de sfeer van de ruimte. Gelukkig zijn er genoeg oplossingen om de vloer goedkoop en makkelijk een make-over te geven, zo maakt een witte lik verf op een houten vloer een heel groot verschil! Heb je in jouw huurhuis ook een oude, donkere houten vloer? Dit Scandinavische appartement bewijst ons dat dat juist ook super stijlvol kan zijn!

Tegenwoordig wordt de grenen vloer gezien als iets ouderwets. Dat snappen we wel, want het is jaren geleden dat grenen ‘hip’ was en het hout wordt vaak nu enkel gebruikt bij meubels die je zelf kunt overschilderen. Maar zo’n grenen vloer in combinatie met een mooi vloerkleed, comfortabele meubels en een mix van modern en vintage design maakt dit huis juist super cozy.

Door de houten vloer te combineren met een licht vloerkleed wordt het donkere vlak minder massief. Vind je dit vloerkleed ook zo te gek? De print heet een Marokkaanse Quatrefoil en het leuke is dat je dit kleed super snel én makkelijk snel kunt maken. Bekijk deze IKEA hack!

Heb jij ook geen extra kamer in je appartementje maar wil je wel graag een eigen home office? Bekijk dan dit artikel voor meer tips: 7x zó creëer je de perfecte home office in een klein hoekje

>> Infographic: zo kies je de ideale keukenopstelling

Hoewel de woonkamer vooral bestaat uit warme tinten en natuurlijk materialen, is de slaapkamer juist koel ingericht. Hier is de vloer wel wit geschilderd en dat geeft de slaapkamer meteen een rustige uitstraling. Door de witte vloer te combineren met een lichtgrijze tint op de muur en grijze linnen stoffen ziet het er heel relaxed uit!

Bekijk ook: 9 ideeën om te stelen van een Scandinavische slaapkamer

www.stadshem.se

Reageer op artikel:
Scandinavisch appartement met stijlvolle houten vloer in donker grenen
Sluiten