Scandinavisch appartement met stijlvol, monochroom interieur

De foto’s uit deze heerlijke binnenkijker lijken net voorzien van een zwart-wit filter van Instagram. Maar niets is minder waar.. Dit fijne appartement in Stockholm heeft een modern, monochroom interieur, waar enkel de planten en magazines zorgen voor wat kleur. Chic!

Ben je benieuwd hoe je zo’n wit interieur het beste kunt stylen? Wij zetten vijf ideeën op een rijtje.

De woonkamer is niet groot, maar toch is er gekozen voor grote meubels. Hoewel je waarschijnlijk snel de neiging hebt om in compacte appartementen kleinere meubels te plaatsen, werkt het vaak juist averechts. Dit appartement bewijst dat je met grote items juist een ruimtelijk effect creëert.

De gallery wall en de vele magazines geven het huis een persoonlijke touch. Voor magazines en boeken heb je eigenlijk helemaal geen kast nodig. Het is een makkelijke en goedkope maar bovenal stijlvolle oplossing om ze gewoon opgestapeld op de grond te leggen. Wil je zelf ook zo’n toffe gallery wall? Bekijk dan even dit artikel voor een heleboel inspiratie!

Vind je zo’n lichte keuken mooi en ben je benieuwd naar meer inspiratie? Bekijk dan dit artikel met een heleboel prachtige foto’s van spierwitte, Scandinavische keukens.

De enige kamer in huis met iets meer kleur is de kinderkamer. De groene en oranje accenten laten ons zien dat wit toch wel de perfecte basis is, omdat je de look super snel kan veranderen met nieuwe accessoires. Ben je benieuwd naar het interieur van deze kamer? In deze shop the look zetten we alle meubels en accessoires op een rijtje.

Bekijk ook eens dit appartement met monochroom interieur, waarbij de verlichting zorgt voor een goede boost van kleur.

www.fantasticfrank.se

Reageer op artikel:
Scandinavisch appartement met stijlvol, monochroom interieur
Sluiten