Scandinavisch appartement met rustieke sfeer en mid-century design

Dit ruime appartement laat zien dat natuurlijke elementen een huis een heerlijke rustieke sfeer geven. De woning heeft een oppervlak van zo’n vijfentachtig vierkante meter en is onderdeel van een klein appartementencomplex in Göteborg. Het appartement heeft een witte basis, een prachtige visgraat vloer, heel veel hout en een mid-century meubelcollectie waar je U tegen zegt.

Genoeg moois om weer heel veel inspiratie op te doen dus! Kijk maar even mee naar dit fijne laid-back interieur.

In het huis spotten we heel wat items die designer Ilse Crawford voor IKEA maakte. We hebben het over de meubels van kurk, de bank en ook in de eetkamer hangt een lamp uit haar SINNERLIG collectie boven de tafel.

Het appartement staat vol met meubels van natuurlijke materialen, zoals hout, kurk en mooie stoffen in aardse kleuren. Veel van de meubels zijn vintage, waardoor het interieur ook bestaat uit veel verschillende houtsoorten. Toch klopt het allemaal perfect en wordt het niet te druk. Houd je van houten meubels? Lees onze vijf tips voor het combineren van verschillende houtsoorten.

De vloerkleden maken de ruimtes echt af. Moeite met het kiezen van het perfecte vloerkleed? Wij geven je vijf tips.

Geef toe: deze slaapkamer ziet er wel heel dromerig en relaxed uit! Meer weten over deze kamer en weten waar je deze fijne items kunt kopen? Shop the look hier.

Naast de keuken zit nog een extra kamertje die eigenlijk net te klein is om als slaapkamer te gebruiken. De ruimte kan prima als logeerkamer, maar om er toch nog een extra functie aan te geven, maakten de bewoners een daybed in de kamer. De perfecte plek om te relaxen! Het toffe retro Tomado boekenrek links boven het bed kun je trouwens ook zelf maken met deze IKEA hack.

www.stadshem.se

Reageer op artikel:
Scandinavisch appartement met rustieke sfeer en mid-century design
Sluiten