Dit Scandinavische appartement staat vol prachtige kunstobjecten

Benieuwd naar hoe je je kunstobjecten het beste kunt tentoonstellen in je interieur? Neem een voorbeeld aan dit Scandinavische appartement met kunst aan alle muren. En niet alleen de muren zijn gestyled, eigenlijk staat dit hele huis vol met kunstobjecten!

Wil je weten waar je jouw kunstwerken het beste kwijt kunt in huis? Wij geven je een paar handige ideeën om kunst een mooi en bijzonder plekje te geven.

De woonkamer heeft een prachtige visgraat vloer. Op de muren vind je posters, maar ook verschillende lijsten die worden gecombineerd. De koele grijze basis samen met zachte warme houttinten zorgt voor een fijn contrast.


Via de woonkamer loop je zo de ruime eetkamer in. En dit appartement met kunst is natuurlijk niet compleet zonder kunstwerken in verschillende soorten en maten. Aan de muur, maar ook op tafel en in de vensterbank vind je een mooie collectie van kunstige beeldhouwwerken.

>> De mooiste bureaus met houten tafelblad

De keuken is heel licht. Je vindt er een fijn eethoekje met een mini eettafel waar je ‘s ochtends heerlijk kunt ontbijten. Heb je meer mensen over de vloer? Dan creëer je met de handige uitschuifbare tafel twee extra zitplaatsen.

Ook op de slaapkamers is – niet geheel onverwacht – kunst te vinden! De klassieke elementen krijgen een bijzondere twist door de combinatie met de moderne elementen, zoals de lampen. Bekijk onze match made in heaven voor meer inspiratie over deze gouden combinatie.

MEER LEZEN
Heb jij ook veel lijsten met kunstwerkjes in huis, maar komt het allemaal nét niet zo mooi uit als in dit appartement? Bekijk hier de negen meest gemaakte fouten als het aankomt op het toevoegen van kunst in huis.

www.alvhem.com

Reageer op artikel:
Dit Scandinavische appartement staat vol prachtige kunstobjecten
Sluiten