Scandinavisch appartement met knusse hoekjes

Dit appartement in Zweden heeft een prachtig Scandinavische styling met af en toe een lief, opvallend kleurtje. Met verschillende toffe styling ideeën is een nonchalante sfeer gecreëerd en op verschillende plekken in huis vinden we knusse hoekjes.

De bedstee en de lijsten rond het plafond verraden dat het appartement in een oud pand gevestigd is, maar verder is het helemaal gerenoveerd.

Ben je ook zo gek op de Scandinavische stijl dat je het liefst alles uit deze woonkamer zou shoppen? Hier vindt je de look-a-likes van de spullen uit deze prachtige woonkamer.

Leuk idee voor wat extra verlichting: sla een spijker hoog aan de muur en hang er een lichtsnoer aan. Zo krijg je nonchalante en praktische sfeerverlichting voor ‘s avonds.

Cool! We zien tegenwoordig niet zo vaak meer bedstedes in huizen, maar hier spotten we er wel weer een. Hier vind je overigens nog meer gave bedstedes!

De DIY-kunst aan de wand is bevestigd met washi tape. Dit geeft een leuke nonchalante look en laat helemaal geen vlekken achter op de muur (extra handig in een huurhuis, waar niks mag)!

Dit is het ultieme plekje om te relaxen met een boek en een lekkere, grote kop thee. Wij zien onszelf al helemaal zitten daar.

www.stadshem.se

Reageer op artikel:
Scandinavisch appartement met knusse hoekjes
Sluiten