Scandinavisch appartement met knusse hoekjes

Dit appartement in Zweden heeft een prachtig Scandinavische styling met af en toe een lief, opvallend kleurtje. Met verschillende toffe styling ideeën is een nonchalante sfeer gecreëerd en op verschillende plekken in huis vinden we knusse hoekjes.

De bedstee en de lijsten rond het plafond verraden dat het appartement in een oud pand gevestigd is, maar verder is het helemaal gerenoveerd.

scandinavisch roomed 1

Ben je ook zo gek op de Scandinavische stijl dat je het liefst alles uit deze woonkamer zou shoppen? Hier vindt je de look-a-likes van de spullen uit deze prachtige woonkamer.

scandinavisch roomed 2
scandinavisch roomed 3

Leuk idee voor wat extra verlichting: sla een spijker hoog aan de muur en hang er een lichtsnoer aan. Zo krijg je nonchalante en praktische sfeerverlichting voor ‘s avonds.

scandinavisch roomed 4
scandinavisch roomed 5
scandinavisch roomed 6
scandinavisch roomed 7

Cool! We zien tegenwoordig niet zo vaak meer bedstedes in huizen, maar hier spotten we er wel weer een. Hier vind je overigens nog meer gave bedstedes!

scandinavisch roomed 8
scandinavisch roomed 9
scandinavisch roomed 10
scandinavisch roomed 11

De DIY-kunst aan de wand is bevestigd met washi tape. Dit geeft een leuke nonchalante look en laat helemaal geen vlekken achter op de muur (extra handig in een huurhuis, waar niks mag)!

scandinavisch roomed 12
scandinavisch roomed 13
scandinavisch roomed 14
scandinavisch roomed 15
scandinavisch roomed 16

Dit is het ultieme plekje om te relaxen met een boek en een lekkere, grote kop thee. Wij zien onszelf al helemaal zitten daar.

scandinavisch roomed 17
scandinavisch roomed 18
scandinavisch roomed 19
scandinavisch roomed 20
scandinavisch roomed 21

www.stadshem.se

Reageer op artikel:
Scandinavisch appartement met knusse hoekjes
Sluiten