Scandinavisch appartement met heerlijk winterse look

Waar denk jij aan bij een interieur met een winterse look? Wij aan zachte stoffen, een licht kleurenpalet, gezellige hoekjes, veel planten.. kortom: coziness! Dit appartement in Göteborg heeft het allemaal. De studio is niet groot, maar doordat de keuken een beetje verscholen staat én door de slimme indeling ziet het appartement er toch heel ruimtelijk en vooral open uit.

Woon je ook in een kleine studio? Wij geven je vijf handige tips om tot een goede en ruimtelijke indeling te komen.

Niet alleen het interieur, maar ook de buitenkant van het complex ziet er prachtig uit. De studio heeft geen hal, maar met zo’n mooie voordeur is dat natuurlijk helemaal niet erg. Omdat er wel een plek is gecreëerd voor jassen en dergelijken, heeft de studio toch een prettige ontvangst.

Weet je zelf niet goed wat je met jouw hal moet doen? Check dan eens onze handige tips voor een hal die het leven vergemakkelijkt!

Wat een heerlijke zithoek. De studio heeft grote ramen, waardoor de ruimte al heel licht wordt. De meubels en accessoires hebben allemaal en neutraal kleurenpalet, zoals we gewend zijn van Scandinavische interieurs. Om het wel spannend te houden, hebben de koffietafels een contrasterende kleur, net als de takken in de oude pot en de lijsten aan de muur. De bijzondere haard maakt het natuurlijk helemaal Scandinavisch!

Wij zochten de leukste accessoires uit deze studio bij elkaar voor een fijne Shop the look. Bekijk ‘m hier!

Wat zo fijn is aan dit appartement, is dat de keuken verscholen staat en niet middenin de woonkamer. Bij veel studio’s is dit wel het geval. Omdat de keuken niet meteen in het zicht is, heeft de ruimte meer weg van een appartement dan van een studio. Maar, gelukkig hebben we voor ‘echte’ studios ook heel wat handige oplossingen. Wat zo fijn is aan dit appartement, is dat de keuken verscholen staat en niet middenin de woonkamer. Bij veel studio’s is dit wel het geval. Omdat de keuken niet meteen in het zicht is, heeft de ruimte meer weg van een appartement dan van een studio. Maar, gelukkig hebben we voor ‘echte’ studios ook heel wat handige oplossingen. Bekijk hier onze zeven alternatieven voor muren.

Ook in de keuken wordt de winterse look doorgetrokken. Er staan in het gehele appartement verschillende planten, maar dan wel in een winterse sfeer. Zie jij dat ook wel zitten? Kies dan voor planten met ‘vaal-groene’ bladeren. Denk aan Eucalyptus-blad, bessentakken of vetplanten.

>> Met deze tips past de eettafel tóch in jouw kleine huisje

www.stadshem.se

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Scandinavisch appartement met heerlijk winterse look
Sluiten