Scandinavisch appartement met een twist

Dit lichte appartement in Zweden staat – niet geheel verrassend – vol met Scandinavisch design. Door het gebruik van lichte kleuren en tinten oogt het appartement groter dan het in werkelijkheid is, namelijk zestig vierkante meter groot. Ben je ook zo’n fan van Scandinavische interieurs en ben je op zoek naar een manier om hiermee te spelen? Wij geven je een voorbeeld van een typisch Scandinavisch appartement waar gemixt en gematcht is met Scandinavisch en landelijk design.

Voor wie houdt van wit maar niet van saai; dit appartement laat zien dat een interieur karakter krijgt door te spelen met details en accessoires.

In de woonkamer zijn de verschillende woonstijlen duidelijk te zien. Zo kozen de bewoners hier voor een strakke, witte basis met meubels in natuurlijke materialen en kleuren. De leren stoel en het vloerkleed maken de ruimte huiselijker en de donkere bank is een echte eyecatcher. Zo creëer je warmte zonder dat het geheel rommelig oogt.

Alle ruimtes in dit huis krijgen een spannende look door het contrast. Zo is in deze eethoek gekozen voor een bruine, ronde tafel met zwarte stoelen. De elegante lamp zorgt ook weer voor een leuk detail. Ook zorg je voor rust door de muren in een iets andere kleur te verven, zoals hier is gedaan in het lichtgrijs.

Eerder lieten we al zien hoe je een dromerige look in de slaapkamer creëert door het gebruik van grijs linnen. Door lakens op verschillende hoogten boven het bed te hangen, verander je een simpel tweepersoonsbed in een gaaf en dromerig hemelbed! Nog meer tips om je slaapkamer een boost te geven, vind je hier.

Aangezien de basis strak en wit is, kun je gemakkelijk spelen met kleuren en dessins. Dit Perzisch tapijt komt door deze rustige basis helemaal tot zijn recht in deze ruimte. Ben jij ook van plan om een kleed toe te voegen aan je interieur? Neem dan eerst even dit lijstje door. Hier hebben wij alvast wat tips voor het kiezen van het perfectie vloerkleed.

Op zoek naar meer inspiratie voor een Scandinavisch appartement? Bekijk dan eens onderstaande artikelen:

entrancemakleri.se

Reageer op artikel:
Scandinavisch appartement met een twist
Sluiten