Scandinavisch appartement met de landelijke look van een boerderij

Het is altijd leuk om te zien waar de inspiratie voor de styling van bepaalde interieurs vandaan komt. Bij dit Scandinavische appartement was het in één oogopslag duidelijk. Het appartement heeft niet alleen aan de buitenkant, maar ook vanbinnen een landelijke look. Bijna als een ouderwetse schuur of boerderij, maar dan wel met een moderne, Scandinavische touch.

Houd je zelf ook van de landelijke look, maar weet je niet goed hoe je er een eigentijdse draai aan kunt geven? Bekijk dan deze zeven handige tips!

landelijke look
landelijke look

Buiten begint het al goed. Het appartementencomplex is héél wat anders dan we normaal zien. Geen grijze, strakke muren en galerij met stalen trappen, maar verticale schroten in een vaalgroene kleur en ouderwetse vensters. De eigenaren hebben een gemeenschappelijke tuin met veel groen.

landelijke look
landelijke look

Het appartement is niet groot, slechts 55 vierkante meter, maar toch voelt het ruim aan. Een licht kleurenpalet doet wonderen! De zwarte piano en het kleurige vloerkleed geven het basic interieur wat contrast.

Check eens deze neutrale Colorboost voor meer inspiratie!

landelijke look
landelijke look
landelijke look

Hét key item van een landelijke keuken? Paneeldeurtjes! Met een stel vintage knoppen geef je de deurtjes een persoonlijke en unieke uitstraling. Ook hier is weer contrast aangebracht door middel van kleur: zwarte hanglampen en een mooie SMEG koelkast. Door deze contrasterende kleur door te voeren in het gehele appartement creëer je eenheid.

landelijke look
landelijke look

De vele planten in de kamers geven het appartement kleur. De planten zijn niet zomaar neergezet, maar zijn op bijzondere manieren in het interieur verwerkt. Aan de trap hangen schattige macramé hangers – check dit artikel voor een handige DIY – en in de slaapkamer staan de potten op houten tafeltjes en kastjes. Hierdoor krijgt de slaapkamer een bijzondere look, bijna als een plantenkas!

Vera van Brainy Days geeft ons in dit artikel een lesje plantenpotten stylen. Goed voor een flinke dosis inspiratie!

landelijke look
landelijke look
landelijke look

De ruimte naast de trap wordt slim gebruikt als home office. Dit is volgens ons hét bewijs dat je voor een fijne werkplek niet veel ruimte nodig hebt. Een mooi bureautje met twee krukjes of smalle stoeltjes volstaat al. Bekijk dit artikel met meer tips voor het creëren van een home office in een klein hoekje.

www.fantasticfrank.se

Reageer op artikel:
Scandinavisch appartement met de landelijke look van een boerderij
Sluiten