Prachtig Scandinavisch appartement met eetkamer ensuite

Ooh la la, dit Scandinavische appartement heeft niet alleen een heerlijk interieur, maar ook een fijne indeling. De grote woonkamer en de eetkamer ensuite worden van elkaar gescheiden door prachtige, houten paneeldeuren.

De klassieke elementen in combinatie met de visgraat vloer en de Scandinavische invloeden, geven het appartement een eigentijdse look.

De woonkamer heeft een basic look, maar door een paar eye catchers is het interieur alles behalve saai. Het gestreepte vloerkleed op de visgraatvloer zorgt voor een bijzonder effect. Wij zijn vooral fan van de camelkleurige bank! Wil je zelf ook zo’n fijne look creeëren? Check dan even deze Shop the look, waarin we alle musthaves voor je op een rijtje zetten.

De stijl uit de woonkamer is ook doorgevoerd in de eetkamer ensuite, maar wel met een twist! Onder de eettafel ligt ook weer een prachtig vloerkleed. Door te kiezen voor een kleed in dezelfde kleur, maar met een ander patroon, creëer je eenheid in de twee ruimtes.

>> Inspiratieboost: een stylish vloerkleed onder de eettafel

Heb je een grote verzameling magazines? Je kunt ze netjes in de kast zetten, maar wij vinden een meer nonchalante look ook echt geslaagd. Leg de magazines gewoon op stapels op de grond, en decoreer ze met een mooie vaas, fotolijst of vintage item. Het brengt meteen wat kleur aan je interieur! Is het je té kleurig? Leg de magazines dan andersom – dus met de rug van de kaft naar de muur toe – voor een rustigere look.

>> 7x decoreren met tijdschriften

Ook in de keuken ligt een vloerkleed onder de eettafel. Wéér een andere variant! Het kleurige tapijt en de zwarte tafel zorgen voor een vintage feeling. En in een goed Scandinavisch interieur mag de Wishbone Chair van Hans Jørgen Wegner natuurlijk niet ontbreken. Lees alles over deze klassieker in onze nieuwe interior icons!

Bekijk ook: Dit huis is helemaal gestyled volgens de najaarstrends

www.alvhem.com

Reageer op artikel:
Prachtig Scandinavisch appartement met eetkamer ensuite
Sluiten