Dit appartement heeft een Scandinavische én industriële look

In Scandinavische interieurs vinden we vaak witte vloeren en een minimalistische inrichting. De industriële look staat bekend om de stoere materialen zoals leer en staal. De designers van CGForge studios wisten deze twee stijlen perfect te combineren in dit appartement in Polen.

Kijk ook eens naar dit appartement in Zweden waar de inrichting een combinatie is van de Scandinavische look en de stoere industriële stijl en laat je inspireren.

The best of both worlds

roomed-appartement-1
roomed-appartement-2

Bakstenen muren geven een ruimte meteen karakter en zorgen voor een stoere sfeer. Verder zien we veel materialen die contrasteren qua kleur en stijl wat zorgt voor een interessante look. De witte vloer loopt door in het gehele appartement en zorgt ervoor dat alle ruimtes met elkaar zijn verbonden.

roomed-appartement-3
roomed-appartement-12
roomed-appartement-14

Bij de eettafel zien we verschillende soorten hout gecombineerd. Door de witte vloer komen de houtsoorten goed tot hun recht. Via de stalen wenteltrap trap kom je terecht op een mezzanine die wat extra opbergruimte geeft.

roomed-appartement-11
roomed-appartement-6

De home office heeft ook een industriële stijl. De mooie Scandinvische design stoel combineert de twee stijlen weer met elkaar.

Heb jij thuis ook een schuin plafond? Lees dit artikel met handige tips om de struggles van een schuin plafond te overwinnen.

roomed-appartement-7
roomed-appartement-8

De slaapkamer is op subtiele wijze opgedeeld in twee zones. Aan de ene kant vind je een fijne leeshoek met grote boekenkast en aan de andere zijde het bed met een kleine tv. Doordat de kaften van de boeken allemaal wit zijn blijft het erg rustig. Heb jij allemaal verschillende kaften? Draai je boeken dan om voor een rustig effect of sorteer ze op kleur!

roomed-appartement-5
roomed-appartement-4
roomed-appartement-10

Bekijk ook: 7x inspiratie en tips voor een industrieel interieur

www.behance.net

Reageer op artikel:
Dit appartement heeft een Scandinavische én industriële look
Sluiten