Dit Scandi interieur laat zien waarom planten áltijd een goed idee zijn

Of je nu je plantenobsessie verspreidt over het hele huis of geclusterd in een hoek tot uiting laat komen – dit Scandi interieur laat zien dat een wit palet en weelderig groen hand in hand gaan.

En als jij geen groene vingers hebt, is dat geen excuus om geen groene rakker in huis te halen. Deze zes planten zijn namelijk (bijna) onmogelijk om te doden.

Clean, strak, maar toch sfeervol. De planten blazen, samen met de klassieke elementen, leven in dit Scandi interieur. Een brocante spiegel hoeft totaal niet degelijk te ogen, zoals je ziet. Het versterkt juist de ornamenten bij het plafond en de deurpost en voegt een vleugje elegantie toe.

Budgettip: een statement kunstwerk zoals het exemplaar op dit dressoir hoeft niet duur te zijn. Koop een groot canvas, wat verf en een set kwasten en laat de Picasso in je los. Iets simpels zoals zwarte vegen kan al super artsy ogen.

Met boeken kun je een kleuraccent toevoegen aan je interieur, maar je kunt de kaft natuurlijk ook naar de muur draaien voor een rustigere look. Style de plank af met een aantal potjes en andere accessoires – en niet te vergeten een leuke plant – en klaar is je stijlvolle open wandkast.

KIJK VERDER
Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Entrance

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Dit Scandi interieur laat zien waarom planten áltijd een goed idee zijn
Sluiten