Creëer een sauna in huis voor het ultieme wellness gevoel

Tijdens de koude winterdagen verlang je alleen nog maar naar de warmte! Het is heerlijk om na een dag hard werken te ontspannen in een sauna of een infraroodcabine. Een eigen exemplaar in huis is ideaal en hoeft absoluut niet duur te zijn. Hoe lekker is het om een sauna bezoekje te nemen wanneer je maar wilt? Een wellness aan huis, wij kunnen niet wachten!

Een sauna vermindert stress en bevordert je weerstand. Bovendien voert je lichaam afvalstoffen af als je er regelmatig gebruik van maakt. Tot slot maakt je lichaam extra afweerstoffen aan om ziekteverwekkers af te kunnen breken. Het is niet alleen lekker, maar ook supergoed voor je lichaam!

Saunabouwbrabant
Saunabouwbrabant

Deze luxe uitvoering is te gebruiken als de traditionele én als de infraroodsauna. De rode lichten die je ziet op de wand zijn de infraroodstralen. Je kunt zelf de kleur kiezen: hoe tof!

Trizio

Een heel mooi zwart-wit contrast heeft deze badkamer. De sauna maakt het letterlijk en figuurlijk warm. Op het eerste gezicht lijkt dit exemplaar klein, maar doordat de bankjes boven elkaar geplaatst zijn, kunnen er nog best veel mensen heerlijk ontspannen.

Studiolabdecor

Een sauna hoeft heus niet veel plek in te nemen. Kijk maar naar deze ingebouwde variant.

Home.myfeed
Brombacher

Heb jij al zin in een dagje wellness aan huis?

Sunspa-sauna
Thecontainerfactory

Een buitensauna is ook prima mogelijk. Zie jij het al voor je: na een tijdje heerlijk zweten loop je zo de verkoelende buitenlucht in.

Homify

Meer zien

Dit bijzondere huis vind je vast ook leuk.

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Creëer een sauna in huis voor het ultieme wellness gevoel
Sluiten