The Workshop: volgens Sarah van Sonsbeeck kan alles kunst zijn

Nederland is creatief. Er wordt ontzettend veel moois gemaakt op het gebied van interieur, architectuur, mode en kunst en wij schrijven dan ook regelmatig over designs van eigen bodem. Maar waar ontstaan die ideeën en – nog veel interessanter misschien – hoe ontstaan die?

Daar waren wij benieuwd naar en die nieuwsgierigheid bracht ons een ontzettend mooi project, The Workshop.

The Workshop is een koffietafelboek dat wij samen met MENDO en fotografe Iris Duvekot maakten. Het boek neemt je mee naar de ateliers van de meest vooraanstaande en getalenteerde creatieven van Nederland. Denk aan Erwin Olaf, Ans Markus en Piet Hein Eek, maar ook Borre Akkersdijk, Mae Engelgeer en Jason Denham. Het boek vol intieme portretten van creatieven in hun omgeving komt uit op 14 april en is (nu al) hier te bestellen.

Om je alvast een voorproefje van The Workshop te geven, maakten we een reeks video’s van enkele creatieven uit het boek. Eén daarvan is kunstenares Sarah van Sonsbeeck.

Wij bezochten Sarah in haar studio en zij vertelde ons dat ze zonder haar lastige bovenburen nooit kunstenares was geworden. Check de video hieronder!

Contributors:
Renée Leeuw concept en tekst
MENDO design & realisatie
Iris Duvekot fotografie
Lidewij Hartog video

Reageer op artikel:
The Workshop: volgens Sarah van Sonsbeeck kan alles kunst zijn
Sluiten