Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Binnenkijken 23 sep 2019

Een saaie muur? Niet in dit appartement vol posters

Een appartement waar alle muren wit geschilderd zijn kan nogal saai overkomen. Misschien heb je geen zin om je handen uit de mouwen te steken om te verven, misschien mag je de muren niet schilderen van je huisbaas.

De bewoner van dit Zweedse appartement heeft een heerlijke oplossing gevonden voor dit probleem: je hangt gewoon het hele huis vol met mooie grote posters.

poster aan de muur
Bron: Bolaget
poster aan de muur
Bron: Bolaget

Het bovenstaande plaatje vinden we heerlijk. Niet alleen omdat de dame aan de muur ons indringend aankijkt, maar ook omdat de rest van het plaatje helemaal klopt. De kussens op de bank zijn goed op elkaar afgestemd met het kleurenpalet van de print aan de muur, en de bos bloemen is een kleurrijk middelpunt.

De houten onderkant van je stolp kwijt? We zien hier dat dat helemaal geen probleem is. Een mooi tijdschrift kan ook prima dienen als onderkant van de stolp. Zet er een persoonlijk item in, en je hebt een heerlijke accessoire voor je ronde salontafel.

> Meer tips? Een ronde tafel stylen, hoe doe je dat? Wij hebben handige tips

poster aan de muur
Bron: Bolaget

Deze lichte studio is overigens een heerlijke ruimte voor kamerplanten. Je ziet hoe goed de Monstera het naar z’n zin heeft aan het voeteneind van het bed.

poster aan de muur
Bron: Bolaget

Combineer foto’s voor persoonlijke kunst

Zijn er meerdere beelden die je aan de muur wilt hangen, en kan je eigenlijk niet kiezen? Daar hebben we een oplossing voor: gooi die beelden bij elkaar in een mooie collage. Het beste ga je voor beelden die qua kleur goed bij elkaar passen, zodat je één nieuw beeld creëert. En ja, daar kan prima een stukje mooie tekst tussen.

Ook geïnspireerd? Je kunt niet alleen aan de slag met (gratis) stockbeelden, maar ook met je eigen foto’s. Een mooie collage van je vakantie naar Bali of een hutje op de Veluwe, wij zijn helemaal voor.

poster aan de muur
Bron: Bolaget

Ook willen we je graag de keuken nog even laten zien. Deze prachtige lichtgroene kleur zorgt namelijk voor een heerlijke botanische sfeer, die afgemaakt wordt door het frisse groene boeket in de vensterbank. Wat ons betreft is dit de ideale plek om ‘s morgens wakker te worden met een fijne kop koffie.

Nog verder kijken bij andere appartementen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Een saaie muur? Niet in dit appartement vol posters
Sluiten