Rustig en open interieur met véél kleur op 55 vierkante meter

Veel verschillende kleuren in een klein appartement van 55 vierkante meter, je moet het maar durven! Designers Maayan Zusman en Amir Navon wilden de gok wel wagen en maakten van dit compacte appartement een fijn en kleurrijk huis, zonder dat het té overdadig werd.

Door pasteltinten af te wisselen met felle kleuren en dit te combineren met gladde oppervlakken en strakke lijnen oogt dit huis heerlijk rustig en kalm.

In de woonkamer trekt de home office meteen de aandacht! Het bureau is verzonken in de muur met op maat gemaakte kastenwand. Veel meubels zijn speciaal ontworpen voor dit appartement en dat is te zien: alles past precies bij elkaar! Vooral het detail van één geperforeerd front vinden wij erg leuk!

Werk jij veel vanuit huis? Check dan zeker even deze tips om je productiviteit te verhogen.

De organische vormen van de koffietafel staan in mooi contrast bij de strakke visgraat vloer.

Aan de andere kant van de witte kastenwand is een rustige slaapkamer gemaakt. De kamer wordt afgesloten met een deur van mat glas. Het schilderij bij het bed geeft de slaapkamer een speelse touch.

Hoe gaaf is deze stenen muur! Het mintgroene pegboard is ideaal om kledingstukken en mooie accessoires aan op te hangen. Bekijk eens deze DIY en maak zelf ook zo’n handige organizer!

Alle kastenwanden zijn van hetzelfde materiaal gemaakt. De keukenkasten hebben een mooie grijsgroene kleur, wat prachtig combineert met het houten keukenblad. De tv hangt aan een stalen paal, zodat deze zowel naar de keuken als naar de zithoek gedraaid kan worden. Handig!

Vielen die superleuke barkrukken van kurk je meteen op? In dit moodboard zetten we alle fijne kurken woonaccessoires bij elkaar.

www.maayanzusman.co.il

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
Rustig en open interieur met véél kleur op 55 vierkante meter
Sluiten