Inspiratieboost: in deze slaapkamers wil jij op zondag wakker worden

Inspiratieboost: in deze slaapkamers wil jij op zondag wakker worden

Soms is het gewoon heerlijk om wakker te worden in een heerlijk rustgevende slaapkamer vol met mooie spullen van goede kwaliteit. Heb je het druk gehad de laatste tijd? Misschien is het dan wel een hele goede keuze om een keer een dagje helemaal niets te plannen. Zorg dan dat je in de week ervoor een keertje de tijd neemt om je slaapkamer te restylen!

Waarom dat? Stel je eens voor: op een nutteloze zondag waar je helemaal niks gepland hebt, wordt je in plaats van wakker in een rommelige slaapkamer (waar je vervolgens alsnog gestrest van wordt) wakker in een rustgevende slaapkamer met een clean en witte basis. Niks dat jou in de weg staat om je nog eens lekker om te draaien.

We laten je zien wat we bedoelen.

Fantastic Frank

Gebruik meerdere laagjes in je dekbed. Dus een zacht dekbed, gevolg door een linnen dekentje of een heerlijk zacht sprei. Ook magazines doen het goed voor de ultieme zondag feeling. Gebruik bijvoorbeeld een stapeltje als nachtkastje.

Crisp Sheets

Combineer drukke printjes liever niet met veel andere items, maar houd de kamer zo leeg mogelijk.

Homey oh my
Bjufors
Entrance Makleri

Monochromie is een goede keuze als je op zoek bent naar een rustgevende look. Meer info en inspiratie over monochrome interieurs? Kijk even hier.