Dit zomerhuis is heerlijk rustgevend, zowel vanbinnen als vanbuiten!

Als wij denken aan een fijn, rustgevend zomerhuis, dan denken we aan neutrale kleuren, zachte stoffen, natuurlijke materialen én een fijne tuin om lekker in te relaxen. Dit zomerhuis op het Zweedse eiland Gotland heeft het gewoon allemaal. Binnen zijn er genoeg knusse plekjes te vinden en buiten genieten de eigenaren op heerlijke ligbedden van het luxe zwembad en het prachtige uitzicht.

Alleen al door te kijken naar deze fotoserie komen wij helemaal tot rust..

Een rustgevend interieur kun je vrijwel in alle huizen creëren, maar het is de kunst om binnen en buiten op elkaar af te stemmen. Bij dit zomerhuis is dat wel héél goed gelukt! Nu hebben de bewoners natuurlijk mazzel met zo’n prachtige locatie, maar de rustgevende look komt extra goed tot zijn recht omdat voor het interieur de kleuren uit de natuur zijn gebruikt. Veel bruin- en beigetinten en groen. Zo haal je buiten letterlijk naar binnen en andersom.

Het gehele huis bestaat uit natuurlijk materialen: veel beton, hout met een grijze finish natuursteen en linnen. Het kleurenpalet is heel neutraal, maar door veel verschillende tinten te gebruiken oogt het allesbehalve saai. In de woonkamer staan ook veel zwarte accessoires. In deze Colorboost leggen we je uit waarom het slim is om altijd te zorgen voor contrast!

Een grote eettafel voor fijne dinertjes met de familie! In dit artikel geven we je tips hoe je de ongebruikte eettafel stijlvol kan decoreren.

Net als in de woonkamer zorgt zwart ook hier weer voor een fijn contrast. De ruimte krijgt zo een stijlvolle look, vooral in combinatie met de strakke witte kasten en glanzende tegels. Benieuwd naar meer Scandinavische keukens waar we wel eens achter het fornuis zouden willen staan? Bekijk dat even dit lijstje.

Helemaal tot rust gekomen? Bekijk dan ook eens deze binnenkijker van onze favoriete architecten van Norm Architects voor nog meer ‘serene inspiratie’!

www.fantasticfrank.se

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Dit zomerhuis is heerlijk rustgevend, zowel vanbinnen als vanbuiten!
Sluiten