Zo simpel kan het zijn… Dit rustgevende interieur legt de focus op het keukeneiland

Sommige huizen hebben maar heel weinig nodig om er stijlvol uit te zien. Soms wordt een huis er zelfs mooier op door de inrichting minimalistisch te houden, omdat op die manier de oorspronkelijke stijl of de vorm van het huis beter tot zijn recht komt. Dit huis is daar een prima voorbeeld van. Het keukeneiland is gekozen als focuspunt en straalt als een donker gekleurd middelpunt in een spierwitte basis.

Door de minimalistische styling en de combinatie van strakke lijnen met klassieke plafondornamenten heeft het interieur een unieke stijl. Wat vind jij van dit opvallende keukeneiland?

Oude elementen gemixt met moderne invloeden: we zijn er dol op. En een plafond met klassieke ornamenten gecombineerd met een moderne lamp is daar een prachtig voorbeeld van. Hier schreven we trouwens al eerder over, dus als je op zoek bent naar meer inspiratie; check zeker even deze match made in heaven!

Aan de woonkamer is wat meer kleur toegevoegd. En daar is helemaal niet veel geks voor uitgehaald. Een paar stapels boeken met felgekleurde kaften naast elkaar zorgen al snel voor een hele kleurrijke en vrolijke touch in je interieur! Hier liggen de boeken in stapels op een plank, maar dit effect creëer je natuurlijk net zo makkelijk met een boekenkast.

There’s more to discover

Klik op de afbeelding om deze te vergroten en de slideshow te starten.

Alvhem

Reageer op artikel:
Zo simpel kan het zijn… Dit rustgevende interieur legt de focus op het keukeneiland
Sluiten