Ruimtelijk huis met het zwembad uit je dromen (en véél groen!)

Dit fantastische huis staat in een drukke straat in Singapore. De kavels zijn smal en de huizen staan dicht op elkaar, maar toch is het gelukt om een fijn en open huis van drie verdiepingen te bouwen. Ondanks dat het huis uit meerdere etages bestaat en vele kamers heeft, staan alle ruimtes wel met elkaar in verbinden door de open structuur van het huis. Good job, AD Lab Architects!

Met een woonoppervlak van 13o vierkante meter is het een ruimtelijk huis geworden, prachtig ingericht met een witte basis en een vrij eclectisch interieur.

De open trap biedt toegang tot alle drie de verdiepingen. In het dak boven de trap is een groot dakraam gemaakt, wat veel licht biedt. En veel licht zorgt weer voor een fijn ruimtelijk huis!

In het huis staan behoorlijk wat planten. De grote trap is hier dan ook de perfecte plek voor. Door pijlers van de balustrade hangen klimplanten die het interieur wat meer kleur geven.

Kan jouw huis ook wel wat meer levendigheid gebruiken, maar ben je helaas niet gezegend met groene vingers? Met deze tips kan zelfs jij planten in leven houden.

Door het vrij witte interieur vergeten we soms even dat dit huis in Singapore staat, maar de woonkamer doet gelukkig wel heel Oosters aan. De verschillende banken zijn gecombineerd met een warm hoogpolig vloerkleed en een lederen poef als salontafel.

Het huis is gebouwd volgens het ‘split-level’ principe. De kamers zijn gebouwd op verschillende hoogtes. Door de open trappen behoud je hierdoor veel ruimtelijkheid.

En tot slot: de jaloersmakende tuin mét zwembad. Wat een plaatje! Perfect voor een relaxed dagje met een frisse duik en een Singapore Slinger in de hand.

We love Singapore. Bekijk ook eens deze geweldige loft of dit bijzondere glazen huis.

www.contemporist.com

Reageer op artikel:
Ruimtelijk huis met het zwembad uit je dromen (en véél groen!)
Sluiten