De hoge ramen in dit appartement zorgen voor een ruime lichtinval

Dit appartement in Berlijn vind je vast en zeker tof als je van grote open ruimtes houdt. Door de hoge ramen met een ruime lichtinval toont de woning veel groter dan dat hij in werkelijkheid is. Dit appartement bevat naast de grote ramen nog een paar andere elementen waardoor het een luxe uitstraling heeft.

Benieuwd? Lees dan snel verder.

Het eiken parket met het beroemde visgraatpatroon zorgt ervoor dat het huis een warm karakter heeft. De stoelen matchen bij de vloer, waardoor het interieur een geheel is. De grote ramen zorgen voor een prachtig ruime lichtinval die mooi te zien is op deze vloer. Er is gebruik gemaakt van vrij neutrale kleuren, waardoor de bloemen op tafel er kleurrijk uitspringen.

Niet alleen de grote ramen zorgen voor veel licht in huis, de witte muren doen dit zeker ook. Zoals je ziet steekt het blauwe gordijn goed af bij de witte muur.Dit zorgt voor een contrast tussen een neutrale en een felle kleur. Het is een echte eyecatcher en zorgt voor een ruimtelijk gevoel met veel sfeer. Meer inspiratie voor een kleurrijke touch vind je hier.

De vide is gebruikt voor een speelhoekje. Ook hier ontstaat een ruime lichtinval door het grote raam en de witte muur.

Bekijk meer

Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Bron: fantasticfrank.com

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
De hoge ramen in dit appartement zorgen voor een ruime lichtinval
Sluiten