Een ruim kantoor met veel licht en prachtige interieuritems

Vaak zien we mooie kantoorpanden en werkruimtes voorbij komen op Roomed, maar deze ruimte blinkt uit. Een ruim kantoor met een flinke dosis daglicht, een simpele maar toch hele stijlvolle inrichting en als kers op de taart een bakstenen muur die de show steelt.

Deze ruimte laat zien hoe simpel het soms kan zijn. Gewoon een paar mooie items van goede kwaliteit in de juiste verhoudingen. Een paar accessoires en planten om het geheel gezellig te maken en klaar ben je. Scroll snel naar beneden voor een kijkje in dit mooie kantoor.

ruim kantoor

Gewoon een dunne plank van onbewerkt pers hout. Meer niet. Zet er een onderstelsel onder en je hebt een prachtig en stijlvol bureau! Wat we trouwens ook een heel mooi materiaal vinden voor tafelbladen of bureaus is kurk. Kijk hier voor meer inspiratie en tips over dit toegankelijke materiaal.

ruim kantoor

Simpel, maar origineel: een mid-century kast met verschillende pasteltinten. Geef elke vak een andere kleur en je creëert binnen no-time een persoonlijke look.

ruim kantoor

De ruimte is verder eigenlijk heel simpel gehouden. En dat kan ook makkelijk, aangezien het grote opvallende kleed en de bakstenen muur dienen als focuspunt.

ruim kantoor

There’s more to discover…

Klik op de afbeelding om deze te vergroten en de slideshow te starten.

Enthousiast geworden? Volg dan deze 4 richtlijnen voor een comfortabele werkplek:

Vier richtlijnen voor het creëren van een comfortabele werkplek

Fantastic Frank

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Een ruim kantoor met veel licht en prachtige interieuritems
Sluiten