Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Restaurant 23 jan 2020

Hotspot: voor hapjes, drankjes en bloemen moet je bij Ruby Rose zijn

Plannen om naar Utrecht te gaan? Breng dan ook zeker een bezoekje aan de wijn- en eetbar Ruby Rose, want hallo, dat interieur! Na het zien van deze foto’s wil je nog maar één ding: met een lege maag richting Utrecht gaan en plaats nemen in een van die zachte loungestoelen.

Ruby Rose is gevestigd in een Jugendstil-pand uit 1904. Destijds werd het pand gebouwd als bloemenwinkel, en dat is zeker terug te zien aan het indrukwekkende interieur. Overal waar je kijkt zijn bloemen, schilderingen van bloemen en bloemenprints.

Het is misschien een tikkeltje over de top, maar zeker een vrolijk, kleurrijk geheel. Genoeg gekletst, tijd voor foto’s!

Het kleurrijke interieur van Ruby Rose in Utrecht

Bron: Ruby Rose
restaurant ruby rose utrecht
Bron: Ruby Rose

Bloemen, bloemen, bloemen

In het midden van het restaurant vinden we een grote bar, omringd met rode en roze bloemen. De zachte stoelen aan de bar (ook met bloemenprint, uiteraard) zijn de ideale uitvalsbasis om een lekker glas wijn of een cocktail te bestellen, vergezeld met talloze hapjes. Daarover later meer.

ruby rose utrecht
Bron: Ruby Rose

Maar de bar in het midden van het restaurant is niet de enige eyecatcher. Sterker nog, het interieur zit vól eyecatchers. De prachtige muurschilderingen, om maar een voorbeeld te noemen.

ruby rose utrecht
Bron: Ruby Rose

Dit staat er op het menu

Ook het menu wat we op de website vonden willen we graag even delen. Mooie hammen van de snijmachine, oesters, burrata, escargots, fruits de mer, carpaccio met verse truffel, risotto, kazen, pasta en kleine pizza’s. Het water loopt ons nu al in de mond.

Voel je de sfeer al? Bij het zien van deze foto’s willen we niets liever dan de trein naar Utrecht pakken, en het hele menu uitproberen. Je vindt het restaurant aan de Korte Jansstraat 23 in Utrecht.

Andere interieurs van restaurants om verliefd op te worden

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hotspot: voor hapjes, drankjes en bloemen moet je bij Ruby Rose zijn
Sluiten