Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Binnenkijken 27 feb 2019

Dit hippe appartement heeft een roze velvet bank en groene (!) slaapkamer

Soms komen we Instagram-waardige appartementen tegen die álle interieurtrends verwerkt hebben. En dan ook nog eens op een stijlvolle, niet overdreven manier. Dit appartement is daar een goed voorbeeld van, en we love it. Al kan dat ook door de geweldige lichtinval komen.

roze interieur
roze interieur

Eerlijk is eerlijk: we vinden de afwisseling tussen het oudroze, de zwarte details en de groene planten fantastisch. Op het gebied van interieurtrends tikt de inrichting alle hokjes af. Een roze velvet bank, stijlvolle gallery wall, planken aan de muur die op hun plek gehouden worden met leren riemen, een lamp met industriële light bulb en veel planten. En dan hebben we het nog niet eens over de bijzondere lamp en de té gekke visgraat vloer gehad.

roze interieur
roze interieur

Aan de slag met kistjes

Nog een hip element zijn de kistjes aan de muur. Een originele optie als je geen standaard kast in huis wilt, maar wel wat extra opbergruimte kan gebruiken. Verf de kastjes in de kleuren van jouw interieur (grijs en roze in dit geval) en ga los met een originele opstelling. Wel eerst even op de grond uitproberen wat mooi staat voordat je ze aan de muur bevestigd, natuurlijk.

Meer zien: Op zoek naar dé perfecte kast? Maak ‘m zelf van kistjes, zoals in dit appartement

roze interieur
roze interieur
roze interieur

De muur in de keuken lijkt ook subtiel roze geschilderd te zijn, maar zo onopvallend dat het in eerste instantie niet echt opvalt. Toch geeft deze roze gloed de keuken een romantische uitstraling die door de witte eetkamerstoelen nog eens extra versterkt wordt.

roze interieur
roze interieur

Niet elke slaapkamer kan deze kleur groen hebben, want eerlijk is eerlijk: het is een felle kleur verf in de slaapkamer. Toch staat het in deze kamer wél mooi door de grijze ondertoon die de kleur heeft. Dit zorgt ervoor dat de kleur rustiger oogt dan een fellere groen. Door de kamer verder in te richten met donkere kleuren, zoals het dekbedovertrek, en wat roze accenten blijft de kamer erg fris en hip.

We vinden het een tof detail dat zowel de deurpost als de plafond plinten een paar tinten donkerder geverfd zijn. Hierdoor worden de groene muren echt afgebakend, en valt het witte plafond extra op.

Meer interieurs met een velvet bank:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit hippe appartement heeft een roze velvet bank en groene (!) slaapkamer
Sluiten