Fantastisch: Starbucks heeft een lichtroze filiaal en we willen er nú heen

Stop waar je mee bezig bent en boek een enkeltje naar Grand Turk. Da’s sowieso al geen straf (mocht je Grand Turk niet kennen, het is een eiland in het Caribisch gebied), want altijd lekker weer. Maar jouw tripje naar Grand Turk wordt nu nóg leuker, want er is een roze Starbucks geopend.

We herhalen: een ROZE Starbucks. Stiekem hopen we dat je ook een roze café latte, frappuccino en warme chocolademelk kunt bestellen… Dat zou deze vakantie naar Caribisch gebied helemaal fantastisch maken.

roze Starbucks Grand Turk
Bron: Starbucks
roze Starbucks Grand Turk
Bron: Starbucks

De roze Starbucks in Grand Turk

De stijl van de nieuwe roze Starbucks ligt helemaal in één lijn met de vibe van het Caribische eiland. Want ja, de cotton candy roze kleur matcht zelfs met de lucht tijdens een zonsondergang. Kan het hog idyllischer? We kunnen nu alvast voorspellen dat dit een echte Instagram hotspot gaat worden.

Maar dat roze exterieur, dat is nog niet alles. Ook het interieur van de roze Starbucks is namelijk heel bijzonder.

roze Starbucks Grand Turk
Bron: Starbucks

Onze favo muurschildering ooit

Waar veel Starbucks-filialen erg op elkaar lijken met een modern interieur, valt dit interieur extra op door de vrolijke muurschildering. Met de opvallende roze en turquoise kleuren krijgt deze Starbucks van binnen een lichte, tropische look zonder de originele stijl van Starbucks kwijt te raken.

roze Starbucks Grand Turk
Bron: Starbucks

En zie je wat de witte lijnen op de muurschildering voorstellen? Precies, een moderne versie van Siren, de tweevinnige zeemeermin die al jaren het logo van Starbucks is.

De overige kleuren van de muurschildering werden trouwens geïnspireerd door de zee en het koraal rondom het eiland. Wat ons betreft is dat overduidelijk, want na het zien van het interieur van deze Starbucks kregen we meteen zin om de zee in te duiken en op zoek te gaan naar de mooiste vissen en koraal.

Ook roze in je eigen huis?

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Fantastisch: Starbucks heeft een lichtroze filiaal en we willen er nú heen
Sluiten