Pretty in pink: roze voert de boventoon in het interieur deze showroom

Wie houdt er nou niet van roze? Deze suikerspin kleur is bij velen favoriet. En ook bij ons! Hoe meer roze, hoe beter. Daarom delen we de mooiste kiekjes van deze showroom. Je wilt meteen gaan winkelen als je deze foto’s ziet!

Goed begin

De entree van dit pareltje begin al goed. Dit is de wachtkamer van de showroom, waar twee kamers in verbinding staan met elkaar. De muren hebben een lekker roze kleurtje, net als de twee stoeltjes. Het interieur is voor de rest vrij minimalistisch gehouden. De focus ligt dus echt op de roze muren.

Bedrock - Roomed Showroom
Design Boom
Roomed - Showroom
Design Boom
Roomed - Roze showroom
Design Boom

Een tof doorkijkje

Een doorkijkje naar de zwarte kamer maakt de ruimte wat spannender. Juist de combinatie van zwart en roze creëert een groot contrast. De nette afwerking en de ronde boog zorgen voor een clean effect. Heel mooi!

Roomed - Roze showroom
Design Boom
Roomed - Roze showroom
Design Boom

Roze items aan de rekken

De echte showroom zelf gelukkig nog genoeg roze componenten. Door het doorkijkje naar de roze ruimte, wordt de showroom niet compleet minimalistisch. En aan de rekken hangen ook de nodige roze items. De hoge planten in de hoek zorgen voor iets meer variatie. Juist omdat ze zo lang zijn, blijft het nog wel een elegant geheel.

Roomed - Roze showroom
Design Boom
Roomed - Roze Showroom
Design Boom

Mysterieuze sfeer

Vanuit de zwarte kamer ziet de roze ruimte er weer heel anders uit. Een heel ander gevoel geeft het. Maar juist zo’n doorkijkje naar een roze kamer geeft een mysterieuze sfeer. Bijna alsof je in een film zit. We like!

Roomed - Showroom
Design Boom

De nodige variatie

Zo roze als de ene kamer is, zo donker is deze ruimte. Door de robuuste, stalen materialen die worden gebruikt, oogt het bijna zakelijk. Een mooie kroonluchter aan het plafond geeft een klassiek effect. De grijze muren worden gecombineerd met grijze tegels. Daardoor is de ruimte vrij serieus. Maar ja, dat is ook wel weer een fijne afwisseling na zo’n felroze kamer.

Helemaal gek van roze? Action verkoopt vanaf vandaag een roze suikerspin machine! Die past vast mooi in deze roze keuken En deze millenial pink room is de droom van elke liefhebber van roze, want zelfs de planten zijn roze (ja, echt!)

Fotograaf: Suman Chun

Reageer op artikel:
Pretty in pink: roze voert de boventoon in het interieur deze showroom
Sluiten