Frederique Rekers
Frederique Rekers Decoratie 7 mei 2021

Pretty in pink: z贸 kan je een roze muur stylen in huis

Bij roze denk je misschien al snel aan een vrolijke meisjeskamer maar niks is minder waar. Het is een veelzijdige kleur die een ruimte echt kan laten stralen. Voor je het weet zit jij ook op een roze wolk als je de volgende idee毛n ziet voor een roze muur.

En dan hebben we het niet alleen over roze muurverf, er zijn namelijk heel veel manieren om een roze muur te cre毛ren en wij laten ze zien.

Een roze muur stylen

Veel mensen durven niet te gaan voor een roze muur omdat het snel heftig kan zijn. Het is inderdaad een gewaagde kleur, maar heftig is het niet! Wij gaan laten zien dat het niet aanwezig aan hoeft te voelen.

Met de juiste tint en combinaties zorg je juist voor een fris en prachtig geheel.

Een geverfde muur

Je muur roze verven kan op veel verschillende manieren. Als eerst kan je ervoor kiezen om maar een deel van je muur te verven. Meer over creatief met muurverf omgaan vind je hier:

5 manieren om op een creatieve manier je huis te verven


Verder kan je kiezen voor veel verschillende tinten. Denk aan Subtle Lilac of een zachte oud roze kleur. Deze kleuren zijn iets minder gewaagd maar kunnen een kamer wel een geheel nieuwe look geven.

Pink art it is

Als je eerst nog even wilt wennen aan het idee (of het gewoon subtiel wilt houden) kan je kiezen voor roze kunst. Dit is in veel verschillende soorten beschikbaar en kan je z贸 ophangen.

Geen gedoe met verf maar wel een vleugje roze in jouw interieur dus. Nog niet helemaal overtuigd? Lees dan dit artikel eens:

8 x het bewijs dat een roze muur in huis fantastisch is

Planken aan de muur

Naast kunst kan je natuurlijk ook wat extra planken aan jouw muur bevestigen. Deze verf je dan roze voor een speels effect. Als je meerdere planken aan de muur bevestigd kan je er ook voor kiezen om elke plank in een andere kleur te verven.

9 roze slaapkamers waardoor je n煤 een pot roze verf wilt kopen

Een roze muur met…

Planten! Ja je leest het goed, er zijn best veel roze kamerplanten die jouw muur wat extra roze kunnen geven. Denk hierbij aan planten zoals de Triostar Calathea, Fittonia, en een Maranta.

Als je toch gehecht bent aan je eigen groene vrienden kan je ook kiezen voor roze plantenpotten. Roze en groen staat erg mooi en het is een makkelijke manier voor nog wat extra kleur bij jouw muur.

Roze muur stylen
Bron: Roomed

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Makeover

Reageer op artikel:
Pretty in pink: z贸 kan je een roze muur stylen in huis
Sluiten