Tessa Ham
Tessa Ham Binnenkijken 22 sep 2019

Verliefd: na het zien van de roze muur in deze woonkamer koop je meteen een pot verf

We wierpen één blik op dit huis en waren om. Verliefd op het eerste gezicht. Dat komt niet alleen door de oase van planten, maar vooral door de kleur op de muur. De ruimte veegt pats alle vooroordelen over een truttige roze muur van tafel. Hier worden wij heel blij van.

Benieuwd geworden naar dit pareltje van een woonkamer? Scroll dan gauw verder.

roze muur in woonkamer
Bron: Bolaget
roze muur in woonkamer
Bron: Bolaget

Geweldige roze muur in de woonkamer

Je kunt er niet omheen: de roze muur. Gelukkig maar, want wát is dit tof. Het is een zachte kleur, waardoor het geen moment als te heftig overkomt. In tegendeel, de muur straalt juist rust uit, maar geeft daarnaast direct sfeer. Wij zijn al onderweg naar de bouwmarkt om een pot roze verf te kopen…

De zwarte piano in combinatie met de zwarte vitrinekast zorgt ervoor dat de muur verre van truttig overkomt.

roze muur in woonkamer
Bron: Bolaget

Deze groene fauteuil heeft ook ons hart gestolen. Er is weinig wat we niet mooi vinden: hij heeft een prachtige donkergroene kleur, die geweldig matcht met de roze muur.

Daarnaast is hij niet alleen pretty, maar ook gewoon ideaal om te luieren. In combinatie met alle planten in de woonkamer is de botanische feel helemaal compleet.

roze muur in woonkamer
Bron: Bolaget

Bureau in je woonkamer

Geen extra kamer voor je home office? Geen zorgen, een bureau in je woonkamer kan ook hartstikke stijlvol zijn. Je ziet hier dat de eigenaren bij het bureau voor dezelfde vintage feel hebben gekozen als de rest van de meubels. Hierdoor stoort het bureau helemaal niet.

Door ‘m achter de bank te zetten, zorgen ze wel voor een afscheiding: privé en werk blijven dus wel mooi gescheiden.

Meer tips: Bureau in je woonkamer? Zo zorg je dat het er toch stijlvol uitziet

lichte woonkamer
Bron: Bolaget

Als we een blik werpen op de andere kant van de woonkamer, zien we hoe mooi de combinatie van een lichte vloer met witte muren kan zijn. Saai wordt het zeker niet. Mede dankzij de vintage meubels die allemaal karakter uitstralen. En natuurlijk de vele planten, waar wij maar geen genoeg van kunnen krijgen.

toffe kinderkamer
Bron: Bolaget
toffe kinderkamer
Bron: Bolaget

Gezellige kinderkamer met toffe details

We nemen een kijkje in de te leuke kinderkamer. Wij zijn vooral fan van de blauwe klamboe met gouden accentjes en bijpassende pauw. Ook fijn: je ziet echt dat deze kamer draait om het kind. Vaak zie je adembenemende kinderkamers, maar die zijn zo perfect dat het misschien meer voor de ouders dan voor de kinderen zelf is.

Het hoekje bij de vensterbank is ook favoriet hier op de redactie. Een gezellig plekje met leuke details. Check bijvoorbeeld eens de dierenhoofden van pluche aan de muur. Geweldig toch? Maar ook de wereldbollen aan het plafond zijn een geweldige vondst.

roze muur in slaapkamer
Bron: Bolaget
roze muur in slaapkamer
Bron: Bolaget
lichte slaapkamer
Bron: Bolaget

Weer een roze muur

Je kunt nooit genoeg kussens hebben, zeggen we altijd maar. Zeker niet als ze van die prachtige motieven hebben, die nog mooier zijn omdat de rest van de kamer zo clean is gehouden. Het roze van de kussens past weer perfect bij de muur achter het bed, die een net wat subtieler roze heeft dan in de woonkamer.

Door te kiezen voor een lichte vloer, lichte gordijnen en een witte ladekast is het een frisse kamer. Het zorgt er ook voor dat de mooie details extra goed opvallen. Zoals de ronde spiegel en de handgreep van het nachtkastje.

De woonkamer is sowieso onze favoriete plek in dit huis. Wij zijn in ieder geval overtuigd: een roze muur in de woonkamer is helemaal niet truttig, maar staat juist fantastisch.

Fan van roze? Dan word je ook hier blij van

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Verliefd: na het zien van de roze muur in deze woonkamer koop je meteen een pot verf
Sluiten