Maud van Dijck
Maud van Dijck Interieur 10 jan 2022

Zet een roze bril op: 11 geweldige roze interieurs voor inspiratie

Vandaag kijken we onze ogen uit met fantastische roze interieurs. Roze is namelijk een heel toffe kleur om in je huis te verwerken, maar toch wordt hij vaak overgeslagen. Hopelijk brengen we daar vandaag wat verandering in.

Deze leuke kleur brengt ook een positieve uitstraling naar je interieur, dus waar wacht je nog op? Ga voor dat kloddertje roze.

11 heerlijk roze interieurs

1. Een roze muur in de badkamer

Deze badkamer laat zien hoeveel potentie roze heeft in je interieur. De roze muur geeft namelijk de nodige kleur in deze voornamelijk witte badkamer. Daarbij zorgt het simpele gestreepte design voor een subtiel contrast waardoor de badkamer in combinatie met de marmeren tegels er heel verfijnd uitziet.

Pretty in pink: zó kan je een roze muur stylen in huis

2. Een luchtig roze slaapkamer

Ook een diepere tint roze voor de slaapkamer is prachtig (dat zie je dadelijk nog). Maar deze lichte kleur geeft dit interieur een heerlijk luchtige uitstraling. Dan droom je iedere nacht over slapen op roze wolken.

3. Roze babykamer

Roze in de babykamer is natuurlijk een voor de hand liggende keuze, maar zoals je hierboven ziet hoeft een lichte tint roze helemaal niet die stereotypische meisjesachtige vibe aan je kamer te geven. Ook voor een jongen is deze babykamer heel leuk door de subtiele roze accenten in dit interieur.

Haal een leuk kleurtje in huis met roze of okergele gordijnen

4. Hot pink living room

Wie zegt dat roze niet stoer kan zijn? Het interieur hierboven bewijst het dubbel en dwars. Verf je muren in een felroze en plaats hoekige meubels in huis voor een ruig contrast. Zachte elementen zoals een vloerkleed of kussen hoef je niet weg te laten.

5. Een roze gang

Roze is ook de ideale kleur voor een smalle gang. Met een mooi roze patroon op de muren ziet jouw gang er écht niet saai uit. Je hoeft dan niet eens meer een schilderij aan de muur te hangen.

Druk behang in de gang kan écht, als je het goed combineert (zoals in dit interieur)

6. Een trendy terra roze keuken

We verwachten dat roze wel eens dé kleur voor de keuken in 2022 wordt. We denken dat terra roze een goede kansmaker is. En na het zien van de keuken hierboven zijn alle twijfels weg.

7. Een lichtroze keuken

Vind je terra roze toch net iets too much voor jouw keuken? Misschien is deze nude tint van roze een betere optie. Nude tinten oftewel tinten die tegen huidskleur aanzitten zijn niet alleen tof voor je make-up, maar ook voor je interieur.

8. Scandinavisch interieur met pastel roze

Een van onze favoriete interieurstijlen om pastel roze in te verwerken is toch wel Scandi. Mix pastel roze, wit en pastelblauw in je Scandinavische interieur en je krijgt een kleurrijke uitstraling, terwijl je toch de karakteristieke luchtige sfeer van Scandi behoudt.

9. Fuchsia bohemian

Ook in een bohemian interieur is het tof om roze te verwerken. En hier is een diepere tint roze zoals fuchsia (dat tegen paars aanzit) een leuke keuze. Verf deze bonte kleur op de muur en style kleedjes met leuke printjes in je huis.

10. Een geweldige combinatie: roze en grijs

Voor ons is deze kleurencombinatie al een klassieker. Grijze en roze gaan zó goed samen. Vooral lichtroze tinten zijn ideaal. Deze passen namelijk bij bijna iedere tint van grijs.

11. Een prachtig roze bed

Wij zijn in de wolken met dit roze Lisi bed! Het is echt dé eyecatcher van deze slaapkamer. Het bed past dan ook helemaal tussen de rest van dit kleurrijke interieur.

Een kloddertje roze hier… dit was de populairste kleur in jouw geboortejaar

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zet een roze bril op: 11 geweldige roze interieurs voor inspiratie
Sluiten