Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Wooninspiratie 23 aug 2018

Dit is hét roze behang waar iedereen het over heeft (en ja, het is van Gucci)

We kunnen ons voorstellen dat het een hele stap is om te kiezen voor een roze behang. Wij houden van de kleur roze in huis, maar het kan soms natuurlijk wel wat overwhelming en Barbie-ish aanvoelen. Het bekende modemerk Gucci trok zich daar niets van aan, en lanceerde een knalroze behang mét kraanvogels. En dat is alles waar iedereen op dit moment over praat.

Oké oké, goedkoop is het niet. Het schijnt dat je $360 dollar betaald voor twee panelen. Omgerekend is dat zo’n €315 euro. Geen koopje dus, maar hé, het is wél Gucci behang. En niet iedereen kan zeggen dat ‘ie dat aan de muur heeft hangen.,

En zo combineer je dat mooie Gucci behang:

Dit roze behang zou ook heel goed staan in dit lichtroze huis. Wij noemen het een match made in heaven, net als de combinatie van roze en blauw.

Geen fan van roze? Dan is het behang ook nog in het groen verkrijgbaar. Bijna net zo mooi (maar onze voorkeur gaat stiekem tóch uit naar de roze variant). Helaas is deze variant (nog) niet verkrijgbaar op de Gucci website.

Ben je fan geworden van dit hippe roze Gucci behang? En ben je bereid om er wat geld voor neer te leggen? Je shopt dit behangetje in de Gucci webshop.

Meer lezen over het mooiste behang voor jouw interieur:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit is hét roze behang waar iedereen het over heeft (en ja, het is van Gucci)
Sluiten