Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Wooninspiratie 19 aug 2018

Gewaagde combi: ga voor lieflijk roze en navy blauw in je interieur

Het is een kleurentrend waar we stiekem al een tijdje in love mee zijn: roze en blauw. En daar bedoelen we alle variaties mee, van pastelroze tot pastelblauw en van fuschia tot navy blauw. Het is een gewaagde kleurencombinatie, maar wat ons betreft een echte match made in heaven.

Ben je nog niet zeker van deze kleurentrend? Dan kan je ook met accessoires uitproberen of het iets voor jou is. De onderstaande knalblauwe hortensia is daar een mooi voorbeeld van. Is het niet jouw smaak? Dan zet je de hortensia lekker ergens anders neer. Het is helemaal niet nodig om er meteen verfkwasten bij te pakken!

Het bovenstaande voorbeeld is onze favoriet. Een donkerblauwe, bijna navy ondertoon met felle fuchsia accenten. Het roze knalt er echt uit, wat het een opvallende accentkleur maakt. En dat al helemaal tegen het donkerblauw.

Maar ook andersom kan het prima: een knalroze basis met donkerblauwe accenten. Zo wordt die roze prinsessenkamer ineens een stukkie stoerder gemaakt.

Enne, het hoeft allemaal niet zo bold. Het combineren van pastelkleuren kan is namelijk óók hartstikke tof, zoals je bij deze grote bank in de foto hierboven ziet.

Nog meer roze in je interieur?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gewaagde combi: ga voor lieflijk roze en navy blauw in je interieur
Sluiten