Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Interieur 26 feb 2019

Op zoek naar een nieuwe bijzettafel? Wij hebben deze big gespot en zijn óm

Ja, je leest het goed. Wij hebben de perfecte bijzettafel gespot, en wij zijn helemaal verliefd. Deze roze bijzettafel is namelijk in de vorm van een biggetje. Een klein, roze biggetje. De perfecte manier om wat humor in je interieur toe te voegen, en ook nog eens een stijlvolle eyecatcher in huis te halen.

Leuk detail: op de website wordt deze big geen bijzettafel, maar een bijzetvarkentje genoemd. Té schattig.

roze bijzettafel big roze bijzettafel big

 

Het bijzettafeltje is ongeveer 5 kilo zwaar, waardoor hij met alle poten stevig op de grond staat. Het varkentje is van snuit tot staart 67 cm lang, en heeft zowel een hoogte als breedte van 45 cm.

Zet je het tafeltje liever buiten neer? Dat kan ook. De bijzettafel is gemaakt van Polyethylene, een kunststof die ook geschikt is om buiten neer te zetten. Als je nog een manier zoekt om je terras wat vrolijker te maken, dan zouden wij het wel weten.

Een roze bijzetvarkentje in je interieur

Benieuwd hoe de roze bijzettafel in je interieur staat? Gelukkig hebben we daar óók een paar mooie foto’s van. En eerlijk is eerlijk, wij vinden dit écht een leuke manier om wat meer roze in je interieur toe te voegen.

roze bijzettafel big
roze bijzettafel big

In de afbeelding hierboven is al te zien dat de big er niet alleen in het roze is. Je shopt de big ook in het zwart, donkergroen, lichtgroen, grijs, wit en (roest)bruin.

Het bijzetvarkentje is van het merk Werkwaardig, en onder andere bij Decovry te koop. De prijs varieert per kleur, maar de prijzen beginnen bij €189.

Meer leuke items die je niet mag missen:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Op zoek naar een nieuwe bijzettafel? Wij hebben deze big gespot en zijn óm
Sluiten