Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Binnenkijken 11 nov 2019

Frisse look in huis? Ga eens voor een roze bank in een pastelkleurig interieur

Voor iedereen die stiekem ook al jaren twijfelt over een roze bank: gewoon doen! Je hoeft niet meteen voor een fuchsia en magenta variant te gaan, een lichtroze bank kan ook prima. Combineer die met pastelkleuren en je zult versteld staan van het resultaat.

Echt, kijk maar naar de onderstaande binnenkijker waar de roze bank de ster van het interieur is, maar niet zó opvallend dat de rest van de items in het niet verdwijnen. Alles draait om balans, en dat is in dit interieur zeker aanwezig.

roze bank in de woonkamer
Bron: Bolaget
roze bank in de woonkamer
Bron: Bolaget

De roze bank is met recht het lichtpuntje van de kamer. Zo’n lichte bank past perfect bij een donkergroene of donkerblauwe muur, maar ook in een interier vol pasteltinten misstaat de bank niet. Sterker nog: het geeft juist een frisse look aan deze woonkamer.

Een typisch Scandinavische lamp

Ook een echte eyecatcher is de Vertigo hanglamp. Deze elegante hanglamp zien we vaak terug in Scandinavische interieurs, en we zijn er altijd al een beetje verliefd op geweest. Toevallig kwamen we ‘m deze week nog tegen in deze webshop, dus als jij precies dezelfde lamp in huis wilt hebben, sla je slag!

roze bank in de woonkamer
Bron: Bolaget

We kunnen van dit interieur trouwens ook nog precies leren hoe je een bijzettafel het beste inricht. De belangrijkste tip: werk met verschillende hoogtes. Een hoog schilderij, medium hoog plantje en een paar lage accessoires.

roze bank in de woonkamer
Bron: Bolaget

Je eigen mini art gallery

We weten niet zeker of de bewoners van het appartement deze kunstwerken zelf gemaakt hebben, of dat ze gekocht zijn. Maar één ding is zeker: deze kunstwerkjes passen perfect bij elkaar! We snappen daarom ook helemaal dat ze naast elkaar gehangen zijn.

Door drie verschillende fotolijsten te gebruiken kán het een te druk geheel worden, maar dat is hier totaal niet het geval. Alle drie de fotolijsten zijn immers clean en in dezelfde Scandinavische stijl.

Andere mooie appartementen om binnen te kijken:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Frisse look in huis? Ga eens voor een roze bank in een pastelkleurig interieur
Sluiten