Hou je van roze? Dit appartementje is een waar pink paradise

On wednesdays we wear pink, en daar hoort je interieur bij. Ja, dit appartement breekt nou écht lekker de week. Hou je ook zo van roze? Dan hebben we je droomappartement gevonden.

Wil je graag nog een wat stoerdere touch? Combineer deze lieflijke kleur dan met donkergroen voor een vleugje stoerheid.

Het is niet moeilijk om te raden wat de lievelingskleur is van deze bewoner.. Wij worden helemaal hyper van dit roze appartementje – je bloedsuikerspiegel schiet er spontaan van omhoog! Ondanks dat zo’n beetje de hele woonkamer in dezelfde girly kleur is, oogt het geheel toch volwassen. Dit komt door de warme, peachy ondertoon. Andersom zou zuurstofroze de ruimte een stuk zoeter maken.

Zoals we je al eerder verklapten matcht donkergroen prachtig bij een roze tint. En als je het dan hélémaal trendy aan wil pakken, kun je het best kiezen voor een fluwelen finish.

Is dit allemaal net wat te heftig voor je? Je kunt natuurlijk ook slechts één muur schilderen. In de meeste gevallen is de muur waar de bank tegen staat het meest geschikt.

Wil je meer zien?

Klein, maar fijn. Laat je verder inspireren door dit pink paradise. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Nooks

Reageer op artikel:
Hou je van roze? Dit appartementje is een waar pink paradise
Sluiten