Lotte Wullems
Lotte Wullems Spots 5 feb 2018

Dit hippe Rotterdamse koffiezaakje steekt de fietsenmaker in een verfrissend jasje

De fietsenmaker in een wel heel hip jasje. Bij COPPI Koffie & Fietsen in Rotterdam kun je niet alleen terecht voor een kopje koffie en een lekker hapje – maar je kan hier ook je fiets laten maken. Daarnaast ziet het café er ook nog eens fantastisch uit!

Dit vind je vast ook leuk: wij zijn verliefd op dit huis in Rotterdam.. en jij nu ook!

COPPI Koffie & Fietsen

In het buitenland is het al een hit, maar in Nederland is het concept nog niet zo bekend: een koffiebar, lunchzaak, borrelplek en fietsenwinkel ineen. Een vreemde combinatie, die bij COPPI Koffie & Fietsen in Rotterdam-Noord verrassend leuk uitpakt.

De vintage meubels geven het interieur van het koffiezaakje anex fietsenmaker een uitnodigende uitstraling. Je kunt hier dus terecht om je fiets te laten maken of opknappen, maar ook de koffie schijnt een topper te zijn: hiervoor worden verse koffiebonen van Stielman Koffiebranders en Schot Koffie gebruikt, beiden uit Rotterdam.

Uitgehongerd na je fietstocht? Op de lunchkaart staan verschillende gezonde hapjes, zodat je jezelf weer helemaal op kunt laden.

In de hoek van COPPI vind je bovendien een winkeltje, waar fietsgerelateerde producten worden verkocht. Denk aan stuurlintjes, sieraden en T-shirts.

Adres:
COPPI Koffie & Fietsen
Bergweg 316
Rotterdam

Meer hotspots

Als je dan toch in de buurt bent.. dit zijn de leukste hotspots in Den Haag.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit hippe Rotterdamse koffiezaakje steekt de fietsenmaker in een verfrissend jasje
Sluiten