Rotan op verschillende manieren binnenshuis

Als je Roomed goed volgt en regelmatig Pinterest afstruint naar interieur inspiratie, dan is het je waarschijnlijk wel opgevallen dat
rotan niet meer is weg te denken uit het interieur. Het is een belangrijke speler in de najaarstrends van nu en je kunt het natuurlijke materiaal op verschillende simpele manieren in huis halen.

Van kleden tot aan lampen, manden en stoelen; rotan past in vrijwel elke interieur stijl. Daarom tijd voor wat inspiratie!

De combinatie met diepe kleuren zoals je ziet in de afbeelding hierboven zorgt voor een mooi contrast. Bekijk ook even deze colorboost ter inspiratie en voor een mooie kleurencombinatie.

Bron: Nest

Rotan zie je vaak verwerkt in meubels. Vanwege het lichte materiaal en de open manier waarop de producten vervaardigd zijn, ogen de meubels ruimtelijk en luchtig. Het materiaal geeft een natuurlijke sfeer aan je huis mee. Wil je weten hoe je dit mixt met andere materialen? Lees dan even dit artikel.

Bron: IKEA

Soms blinkt een huis of kamer juist uit door de details die je ziet. Accessoires van rotan zijn meestal te vinden in een bohemien interieur, maar passen ook goed in andere stijlen. En wauw, wij zijn stiekem verliefd geworden op deze heuse gallery wall van rieten schalen!

Wil je zelf een gallery wall maar struggle je nog met een aantal dingen zoals de opbouw en indeling? Bekijk onze handige infographic.

Bron: IKEA

Wees creatief! Je kunt voor een net iets modernere look je rotan zwart of wit verven. Voor een klein budget kun je rotan accessoires, zoals manden en lampen, scoren.

Meer inspiratie? In dit artikel geven we je de fijnste inspiratiebeelden voor riet en rotan in de eetkamer.

Reageer op artikel:
Rotan op verschillende manieren binnenshuis
Sluiten