Iris Wijnands
Iris Wijnands Binnenkijken 18 nov 2019

Rotan stoelen als eyecatchers in de woonkamer (dat wil jij ook)

Wat we in dit mooie interieur gezien hebben, willen we maar wat graag met jullie delen: prachtige rotan stoelen. In dit huis is een flink contrast te vinden, maar ondanks dat is het interieur een goed afgestemd geheel. Hoe dat komt? Dat lees je verder in dit artikel.

Het is een eclectische boel, dit interieur. Maar da’s nou net de charme van dit appartement.

rotan stoelen
Bron: Bolaget

Rotan stoelen en mooie accessoires

Waar we helemaal verliefd op zijn geworden zijn de bijzondere rotan stoelen die gezellig naast elkaar staan. Natuurlijke materialen zijn belangrijk in ieder interieur. Het brengt leven en licht in huis.

De poster op de muur valt ook meteen op tussen die prachtige grote ramen. Het is een geboorte poster. De lengte van een baby wordt op een 1 : 1 schaal getekend. Een bijzonder interieuritem met een verhaal dus!

rotan stoelen
Bron: Bolaget

Mooie woonaccessoires en natuurlijke materialen

Aan de andere kant van de kamer zien we ook mooie posters hangen. Verder zien we veel kleine woonaccessoires waar we blij van worden: het zijn allemaal woonaccessoires die verhalen vertellen.

Op de hangende plankjes, rechts, zien we een Grieks beeldje op de onderste plank en een boekenhouder in de vorm van een poppetje op de middelste plank. In de hoek staat een mooie zwarte schommelstoel die de inrichting van de keuken en de inrichting in de woonkamer verbindt.

We willen het nog even hebben over de accessoires die gemaakt zijn van natuurlijke materialen en de kamer de finishing touch geven. Ze matchen goed bij de rotan stoelen. Kijk bijvoorbeeld naar het schapenvachtje over de stoelen of de mand die naast de schommelstoel staat. Verder zijn planten perfect om de natuur in je interieur te brengen.

moderne keuken in huis met rotan stoelen
Bron: Bolaget
eetkamer
Bron: Bolaget

Een keuken in een andere stijl

De moderne keuken is heel anders dan de Scandinavische woonkamer, maar ze hebben één ding gemeen: veel licht en veel wit. De eettafel daarentegen is zwart en breekt de lichte witte ruimte in tweeën.

Nu je de eettafel ziet, begrijp je vast wat we bedoelen met de schommelstoel die de woonkamer met de eetkamer verbind. De zwarte eetkamerstoelen staan in contrast met die rotan stoelen in de woonkamer. Door de schommelstoel, die in de hoek stond, komt het zwart ook in de woonkamer terug. Wij keuren het helemaal goed, want hierdoor scheid je de half-open keuken van de woonkamer en maak je knusse, gezellige ruimtes die tóch één geheel vormen.

Krijg je na het zien van die mooie rotan stoelen geen genoeg van interieurinspiratie?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Rotan stoelen als eyecatchers in de woonkamer (dat wil jij ook)
Sluiten