Trend alert: ga voor een rotan stoel in de zithoek

Trend alert: ga voor een rotan stoel in de zithoek

De zithoek bestaat vaak uit drie elementen: een bank, een salontafel (ook leuk om meerdere exemplaren te combineren) en een fauteuil. Wil je het liefst voor een zo luchtig mogelijk geheel gaan en trekt jouw bank al veel aandacht? Dan hebben wij de ideale kandidaat voor jou: een rotan stoel.

Is riet en rotan echt jouw ding? Dan word je vast blij van deze dosis inspiratie.

Puurstyling

De tijd dat je een rotan stoel voornamelijk in de tuin kon vinden, is al lang voorbij. Inmiddels is er een variant voor elke interieurstijl en kan de stoel in elke ruimte. Zo past een vintage pauwenstoel perfect bij een bohemian ensemble en zal een simpel kuipstoeltje met stalen poten weer een stuk moderner ogen.

Zien hoe je een rotan schommelstoel stylet in je interieur? Check dan zeker eens deze binnenkijker.

Vipp

De Scandinaviërs zijn dol op wit en natuurlijke elementen. Een rotan stoel sluit dan ook feilloos aan bij de minimalistische stijl. Het zorgt voor een beetje meer warmte.

Je kunt de stoel ook aankleden met kussens en plaids, voor een sfeervolle en uitnodigende look.

Casa Vogue

Of ga voor comfort en speelsheid, met een hangstoel!

>> 11x lekker relaxen in de mooiste hangstoelen

Where to shop

Wil je een statement maken? Ga dan voor een eivormige rotan fauteuil, zoals deze van HKliving. Dankzij de stalen poten heeft de stoel een moderne uitstraling. Een meer ingetogen exemplaar (en voor een budgetvriendelijke prijs), vind je hier. Of ga jij toch voor het klassieke model?

Styletip: match made in heaven: beton met rotan