Maud van Dijck
Maud van Dijck Binnenkijken 16 jan 2022

Rotan stoelen staan tof in je interieur! Kijk maar naar dit Scandi appartement

Vandaag hebben we weer een prachtige Scandinavische binnenkijker en wat valt er allemaal te spieken? Toffe plafondlampen, een geweldig mat zwarte keuken en natuurlijk een toffe rotan stoel of twee in het interieur. Met andere woorden, het is een bezoek meer dan waard.

De keuken is toch wel veruit onze favoriete ruimte in dit appartement.

Een stijlvolle Scandinavische woning

rotan stoel interieur
Bron: Bolaget

Deze woonkamer is nu echt een voorbeeld van een rustig interieur. Een paar kamerplanten en geometrische vormen en een interieur met neutrale tinten ziet er al snel niet meer saai uit. Steek nog wat kaarsjes aan en je aardse tonen stralen nog meer warmte uit.

Dit Scandinavische appartement heeft een prachtig neutraal kleurenpalet

Ben jij nog geen fan van de rotan stoel? Een rotan stoel is ideaal om je interieur iets speels te geven. Deze stoelen hebben namelijk vaak designs met toffe vormen die voor een leuk contrast zorgen. Daarnaast oogt deze stoel lekker luchtig waardoor je interieur er minder stijf en saai uitziet. Als je de foto hierboven ziet dan ben je toch gelijk om?

Een tip: zet een plant op ieder stukje vensterbank en je interieur kijkt gemakkelijk een stuk frisser. Let daarbij natuurlijk wel op hoeveel licht er op de vensterbank valt en welke plant het beste in die spot groeit.

keuken
Bron: Bolaget

Onze favoriet

Daar is hij dan, de keuken! Mat zwarte keukenkastjes zijn een goede keuze, dat wordt hier wel bewezen. Combineer het nog met wat gouden accenten en je hebt een geweldig tijdloos design. Het is ook een vrij simpel design waardoor deze keuken een rustige sfeer ademt. Daarom is het ook een perfecte match voor dit kalme Scandinavische appartement.

Zet in een zwarte keuken ook altijd een houten snijplank op het aanrecht om toch wat warmte en hout in je interieur te brengen. Voor balans in je inrichting wil je namelijk niet dat hout in huis mist.

slaapkamer scandinavisch
Bron: Bolaget

Na de stijlvolle plafondlamp in de keuken, zie je ook hierboven een eyecatcher hangen. Deze lamp is typisch Scandi: een witte stoffen lamp met ronde vormen in het design. Er zijn weinig interieurs waar deze lamp beter zou passen dan in deze. In de slaapkamer hangt hij goed met de zachte sfeer die het meebrengt.

rotan stoel interieur
Bron: Bolaget

Een hippe combi

Natuurlijk sluiten we af met nog een rotan stoel. Combineer een rotan stoel met een hippe kamerplant voor een vleugje retro of een exotische uitstraling. Deze combinatie brengt immers een zomers gevoel met zich mee. Of haal echt die zomerse beach look in huis met de iconische Acapulco stoel.

Een vloerlamp als eyecatcher? Dit Scandinavische huis heeft er oog voor

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Rotan stoelen staan tof in je interieur! Kijk maar naar dit Scandi appartement
Sluiten