Renée Leeuw
Renée Leeuw Shopping 12 aug 2016

Heb jij je kaartjes voor het Roomed x Hutspot x Pesca diner al?

Het is (nog even) zomer en daar genieten we het liefst zo lang en goed mogelijk van. Dat doen we deze keer iets anders dan normaal. In plaats van online inspiratie geven, gaan we voor een avondje offline met een top diner. Hiervoor slaan we de handen in een met Hutspot, Pesca en designer Nienke Hoogvliet en organiseren wij een avond vol seafood, wijn en bovenal een goed gezelschap. Duik met ons de zee in en ontdek wat er allemaal te ‘oogsten’ is!

Met dit sea harvest diner laten we je zien én proeven wat de zee op het moment te bieden heeft. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon een leuk moment om jullie te ontmoeten!

Wat kun je deze avond verwachten?
We nodigen je uit om bij conceptstore Hutspot (van Woustraat 4) aan een lange tafel te schuiven en te genieten van een luxe seafood diner uit de zee. Dat rijmt, dus dat zit wel goed.

Pesca, het theater voor vis dat onlangs haar deuren opende aan de Rozengracht, zorgt voor seafood en wijn. De mannen van Pesca hebben het beste van de zee en vertellen met alle liefde wat er voor je op tafel staat. Letterlijk op tafel ja, want deze avond eten we gewoon rechtstreeks van het tafelblad. Gewoon omdat je dat thuis niet mag en bij ons wel.

Wat doet Roomed dan?
Wij doen waar we goed in zijn en zorgen ervoor dat alles er Instagram-waardig uitziet. Daarover gesproken.. we posten onder de #seaharvest over dit event dus feel free to do so yourself.

Verder op het programma: designer Nienke Hoogvliet. Je kent haar misschien wel van het SEA ME vloerkleed, dat ze maakte van zee algen. Ook voor het seafood diner dook Nienke de zee in. Ze verzamelde onder andere zeewier en ging speciaal voor deze avond aan de slag met haar vangst om de avond aan te kleden. Daarnaast zal ze haar nieuwste werk exposeren – dat vanaf 23 september te zien en te koop is bij Hutspot. Daar vertelt ze uiteraard ook over tijdens deze avond.

Nog even alles op een rijtje..

Wat: Roomed x Pesca x Hutspot: sea harvest diner
Waar: Hutspot, van Woustraat 4, Amsterdam
Wanneer: Vrijdag 23 september
Aanvang: 18.30 – 19.00
Diner: 19.00 – 22.30
Facebook event: Zet jezelf even op aanwezig en nodig je vrienden uit.
Kaartjes: Koop je hieronder!