Florence
Florence Boek 18 sep 2014

Roomed x MENDO: wordt dit hét koffietafelboek van het (na)jaar?

“Books aren’t made to furnish, but there is nothing else that so beautifully furnishes a house.” Henry Ward Beecker heeft gelijk, vinden wij. Daarom presenteren we samen met MENDO – candy store for book aficionados – om de week een boek dat jou en je interieur kleur en inspiratie geeft.

Deze zomer betitelden we dit boek op voorhand al als een van de potentiële bestsellers voor dit najaar, om de simpele reden dat we geloven dat een heleboel mensen Lenny Kravitz uitermate interessant vinden. Op onze eigen website omschreven we het ongeveer zo: “Of je nu man bent of vrouw, of je je aangetrokken voelt tot dames, heren of het beste van beide: er zal een moment zijn geweest in je leven dat je een crush had op Lenny Kravitz.” Nu is het er: Lenny Kravitz – en hij valt bepaald niet tegen. Het boek bevat een selectie van de mooiste foto’s vanaf de jaren ’90 tot zeer recentelijk, gemaakt door ongeveer iedere fotograaf die ertoe doen.

Lenny Kravitz is een waanzinnig fijn boek. Een goede reden om ‘Flowers for Zoe’ en ‘Fields of Joy’ weer eens te draaien.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

mendo.nl

Reageer op artikel:
Roomed x MENDO: wordt dit hét koffietafelboek van het (na)jaar?
Sluiten