Florence
Florence Boek 8 apr 2014

Roomed X MENDO: win een gesigneerd exemplaar van Fashionable Selby

“Books aren’t made to furnish, but there is nothing else that so beautifully furnishes a house.” Henry Ward Beecker heeft gelijk, vinden wij. Daarom presenteren we samen met MENDO – candy store for book aficionados – vanaf vandaag om de week een boek dat jou en je interieur kleur en inspiratie geeft.

Win een gesigneerde Fashionable Selby
Mooie, inspirerende boeken: Roomed en MENDO houden je er voortaan van op de hoogte. En we beginnen meteen goed, want deze week kun je een exemplaar – gesigneerd door Todd Selby himself- van ‘Fashionable Selby’ winnen! Lees snel verder.

Binnenkijken voor gevorderden
Dat binnenkijken altijd leuk is, blijkt wel uit het succes van de boeken van Todd Selby. Zijn eerste boek, ‘The Selby Is In Your Place’ (2010), was een instant bestseller, en het succes van ‘Edible Selby’ (2012) was niet minder. Nu richt Todd zijn pijlen op de wonderlijke wereld van de mode. Met een typerende mix van watercolor illustraties, fotografie en handgeschreven interviews geeft Todd op een hele bijzonder manier een kijkje in de keuken van de mensen die er vandaag de dag toe doen in de fashion-industrie. En net als in voorgaande titels pakt Todd niet alleen de big-shots, maar juist ook de onbekende namen en namen van de toekomst.

Zoals we eerder schreven was Todd Selby vorige week in MENDO om zijn nieuwste boek Fashionable Selby te signeren. Mocht je daar niet bij hebben kunnen zijn, dan heb je dus nu de kans om alsnog een gesigneerd exemplaar te winnen.

Wat moet je doen?

1. Like Roomed en deel de actie op Facebook

2. Like MENDO op Facebook

3. Laat hieronder door middel van een comment weten waarom je graag het boek zou willen winnen. De winnaar wordt volgende week maandag 14 april bekendgemaakt.

WINNAAR
Gefeliciteerd Carola Rutjens! Je kunt je gegevens sturen naar [email protected] en dan zorgen we dat je het boek zo snel mogelijk ontvangt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

mendo.nl

Reageer op artikel:
Roomed X MENDO: win een gesigneerd exemplaar van Fashionable Selby
Sluiten