Florence
Florence Boek 23 apr 2014

Roomed x MENDO: The Chamber of Curiosity

“Books aren’t made to furnish, but there is nothing else that so beautifully furnishes a house.” Henry Ward Beecker heeft gelijk, vinden wij. Daarom presenteren we samen met MENDO – candy store for book aficionados – om de week een boek dat jou en je interieur kleur en inspiratie geeft.

Interior design boek met een curieuze titel
The Chamber of Curiosity. Handen wrijven, zo’n titel, want dat kan niet anders dan een fantastisch boek worden, dachten we. Temeer omdat het een Gestalten-publicatie betreft – een uitgever die niets dan heerlijke boeken maakt en daarom qua inhoud en design één van onze favorieten is. Met ‘The Chamber of Curiosity’ kwamen we toch enigszins van een koude kermis thuis.

De interieurs zijn prachtig, maar het zijn niet de rariteitenkabinetten waar we door de titel op gehoopt hadden. Eerder eigentijds, smaakvol, warm, sfeervol. En dus is het een fantastisch, inspirerend interior design boek. En dus brengen we het ook graag onder de aandacht. Conclusie: een veelbelovende titel en een heerlijk boek, alleen hebben die twee niet zo veel met elkaar van doen.

Je koopt het boek online bij MENDO voor 40 euro, maar de echte book aficionado gaat even langs bij deze snoepwinkel.

Adres
MENDO
Berenstraat 11
1016 GG Amsterdam

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

mendo.nl

Reageer op artikel:
Roomed x MENDO: The Chamber of Curiosity
Sluiten