Renée Leeuw
Renée Leeuw Boek 6 februari 2015

Roomed X MENDO: Super Mario is terug

“Books aren’t made to furnish, but there is nothing else that so beautifully furnishes a house.” Henry Ward Beecker heeft gelijk, vinden wij. Daarom presenteren we samen met MENDO – candy store for book aficionados – om de week een boek dat jou en je interieur kleur en inspiratie geeft.

Als je de afgelopen tien jaar zo af en toe een Vogue, Elle of Harper’s Bazaar hebt opengeslagen dan ken je de naam Mario Testino. Kate Moss, Madonna, Prins Charles, David Beckham, Doutzen Kroes, Lady Gaga – de Peruaanse fashion fotograaf legde ze allemaal vast in zijn kenmerkende feel good stijl. Testino laat mensen van hun mooiste en beste kant zien.

When Testino gets ‘in your face’ he captures you at your best – and that’s what makes him the best

Van Testino is sinds 2002 een flink aantal titels gepubliceerd: Portraits, Let Me In, Mario de Janeiro, Kate Moss by Mario Testino en Private View. Dus heeft dit nieuwe boek, een selectie van zijn beste foto’s van de afgelopen 30 jaar, eigenlijk wel zin? Het antwoord is nee, ja en ja. Nee, als je een of meerdere van zijn vorige boeken hebt. Maar ‘ja’ als op jouw koffietafel nog geen Testino prijkt, want in een boekencollectie is tenminste één Testino toch wel een beetje verplichte kost. En ‘ja’ als je een die-hard fan bent, want dan mag deze natuurlijk niet ontbreken. Je bestelt het nieuwe boek uiteraard bij onze favoriete boekenwinkel MENDO.

Over die-hard fans gesproken.. voor de echte liefhebbers komt Taschen binnenkort ook met Mario Testino SIR, een limited edition met zo’n 300 foto’s, die Testino’s zoektocht naar de allure van de man markeren. Om je te verzekeren van zo’n exemplaar kun je hier alvast een pre-order plaatsen en dan krijg je Testino In Your Face er gratis bij.

Reageer op artikel:
Roomed X MENDO: Super Mario is terug
Sluiten