Boek 18 feb 2015 Renée Leeuw

Roomed X MENDO: maak plaats voor Room(ed)

“Books aren’t made to furnish, but there is nothing else that so beautifully furnishes a house.” Henry Ward Beecker heeft gelijk, vinden wij. Daarom presenteren we samen met MENDO – candy store for book aficionados – om de week een boek dat jou en je interieur kleur en inspiratie geeft.

Deze week zet MENDO één van onze favoriete boeken, Room, in de schijnwerpers. Niet alleen de naam spreekt ons erg aan, maar het hele boek gaat over – je raadt het waarschijnlijk al – interieurs.

mendo_book_room_co

Laten we het eerst even hebben over de cover. Knaloranje en met een heel simpel, vernuftig grafisch perspectief dat heel mooi werkt. Twee kleurschakeringen en wijkende lijnen en je hebt de suggestie van een ruimte. Knap.

mendo_book_room_04
mendo_book_room_01

Dan de inhoud. Room bevat het werk van honderd opkomende ontwerpers, gecureerd door een internationaal panel van experts. Dat alles bij elkaar zorgt voor een dikke vierhonderd pagina’s boordevol waanzinnige interieurs: van huizen, hotels en podia tot kunstinstallaties, restaurants en winkels, zoals de Aesop winkel. Een snoepje, van interieurliefhebbers voor interieurliefhebbers.

mendo_book_room_03
mendo_book_room_02

Je bestelt de must-have voor op de koffietafel uiteraard bij MENDO voor €65,-

Reageer op artikel:
Roomed X MENDO: maak plaats voor Room(ed)
Sluiten