Renée Leeuw
Renée Leeuw Boek 15 april 2015

Roomed X MENDO: Kitchen Kulture

“Books aren’t made to furnish, but there is nothing else that so beautifully furnishes a house.” Henry Ward Beecker heeft gelijk, vinden wij. Daarom presenteren we samen met MENDO – candy store for book aficionados – om de week een boek dat jou en je interieur kleur en inspiratie geeft.

Dit boek stond al even op het verlanglijstje van Roomed. Kitch Kulture geeft je een kijkje in de keuken, maar echt.

We hebben het de afgelopen jaren allemaal gelezen: de keuken is de spil van je huis. Waar in het verleden de keuken niet meer was dan een ruimte, waar het dagelijkse kostje werd gekookt, is het nu de plek waar alles en iedereen samenkomt. Het is de ruimte in huis waar alle bewoners van je huishouden elkaar vinden voor thee en wijn en als het even kan schuift er ook spontaan een clubje vrienden aan, die blijft hangen tot in de late uurtjes.

Leuk natuurlijk, die theorie, maar hoe ziet dat er in de praktijk uit? Daarvoor hebben we gelukkig een uitgever die luistert naar de naam Gestalten. Bij Gestalten hebben ze een neusje voor trends. En dat neusje richten ze in het gloednieuwe boek Kitchen Kulture op die nieuwe spil in je huis.

Het boek zit boordevol ideeën voor eco-vriendelijke, innovatieve, levendige en stijlvolle keukens – variërend van een open keuken in een Londens herenhuis tot een kitchenette in een studio in Berlijn.

Het boek Kitchen Kulture is nu verkrijgbaar voor € 40,00 bij MENDO.

mendo.nl

Reageer op artikel:
Roomed X MENDO: Kitchen Kulture
Sluiten