Renée Leeuw
Renée Leeuw Boek 13 nov 2014

Roomed X MENDO: het boek vol binnenkijkers verovert de wereld

“Books aren’t made to furnish, but there is nothing else that so beautifully furnishes a house.” Henry Ward Beecker heeft gelijk, vinden wij. Daarom presenteren we samen met MENDO – candy store for book aficionados – om de week een boek dat jou en je interieur kleur en inspiratie geeft.

Deze week zetten we een absolute favoriet van de redactie in de schijnwerpers, namelijk hét binnenkijk-boek Freunde von Freunden – Friends. Wellicht ben je al bekend met het fenomeen Freunde von Freunden, maar voor de interieur-liefhebbers, die het even is ontgaan volgt hier een korte introductie.

Freunde von Freunden is van oorsprong een Duits interview-magazine dat portretten maakt van mensen met een culturele achtergrond, vol van creativiteit en met een uitgesproken, persoonlijke smaak. Denk aan architecten, fotografen, verzamelaars, muzikanten, acteurs, ontwerpers en andere inspirerende personen. Na het succesvolle boek Freunde von Freunden – Berlin, zet het magazine een wereldwijde speurtocht uit. Het resultaat: een vrolijk en inspirerend boek met gave beelden en verhalen van 57 vrienden van vrienden uit 23 steden. Het boek is nu verkrijgbaar bij MENDO.

mendo.nl

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Roomed X MENDO: het boek vol binnenkijkers verovert de wereld
Sluiten