Roomed X MENDO: binnenkijken bij de rich & famous

“Books aren’t made to furnish, but there is nothing else that so beautifully furnishes a house.” Henry Ward Beecker heeft gelijk, vinden wij. Daarom presenteren we samen met MENDO – candy store for book aficionados – om de week een boek dat jou en je interieur kleur en inspiratie geeft.

Deze week presenteren we een favoriet van de Roomed redactie: Objekt International. Een boek dat je niet snel weg kan leggen, omdat het haast een verslavende werking heeft!

mendo_book_object_01

Je raadt het vast al een beetje, het boek staat vol gelikte interieurs en wel van de rich and famous. Binnenkijken bij anderen blijft altijd leuk. Bij Objekt International, een gerenommeerd interieurmagazine, doen ze dat al twintig jaar. Om dat te vieren komen ze nu met dit fantastische, inspirerende koffietafelboek.

mendo_book_object_03
mendo_book_object_02
mendo_book_object_07

In het boek vind je voorbeelden van prachtige architectuur, luxe interieurs en artistieke interieur-meestwerken vanuit de hele wereld, inclusief verhalen van de eigenaren. Het boek is een bron van inspiratie voor ontwerpers, interieurliefhebbers, kunstverzamelaars en liefhebbers van lekkere boeken.

mendo_book_object_06
mendo_book_object_05

Meer interieurboeken voor op de koffietafel

mendo_book_object_04
mendo_book_object_co

Je koopt het boek voor €50,- bij MENDO.

Reageer op artikel:
Roomed X MENDO: binnenkijken bij de rich & famous
Sluiten