Renée Leeuw
Renée Leeuw Boek 27 mei 2015

Roomed X Mendo: 36 Hours, de wereld in een box

“Books aren’t made to furnish, but there is nothing else that so beautifully furnishes a house.” Henry Ward Beecker heeft gelijk, vinden wij. Daarom presenteren we samen met MENDO – candy store for book aficionados – om de week een boek dat jou en je interieur kleur en inspiratie geeft.

Stel je voor.. Je bezoekt een stad en je hebt 36 uur de tijd. Ga je dan voor de verplichte nummers of de hotspots?

Die vraag stellen ze zich bij The New York Times al jaren. En gelukkig beantwoorden ze ‘m ook in de succesvolle column 36 Hours. Elk van de columns behandelt een stad ergens ter wereld en NYT slaagt er telkens in een heel fijne mix te vinden van klassieke must-sees en dat wat ‘hot en happening’ is.

Sinds 2011 bundelen Taschen en New York Times de columns in een serie mooie boekjes. Die boekjes zijn nu gebundeld in een box. 36 Hours. World bevat meer dan 1500 bestemmingen om 36 uur te verblijven. Weet jij wat je de komende 54.000 uur te doen hebt. Het boek is uiteraard te koop bij MENDO.

Eerder verscheen het boek 36 hours, 125 weekends in Europe, een gave reisgids voor Europa!

Vorige keer tipte MENDO het nieuwe boek van Steve McCury en op woensdag 27 mei bezoekt McCurry de winkel voor een signeersessie van 16.00 tot 17.30 uur.

Reageer op artikel:
Roomed X Mendo: 36 Hours, de wereld in een box
Sluiten