Roomed X Mendo: 101 perfecte design & reisbestemmingen

“Books aren’t made to furnish, but there is nothing else that so beautifully furnishes a house.” Henry Ward Beecker heeft gelijk, vinden wij. Daarom presenteren we samen met MENDO – candy store for book aficionados – om de week een boek dat jou en je interieur kleur en inspiratie geeft.

Ken je dat, van die boeken die je één of hooguit twee keer doorbladert en die vervolgens meubelstuk worden? Niets mis mee op zich, want boeken zijn onmisbaar in je huis, maar het zou toch leuk zijn als je er ook daadwerkelijk wat aan hebt.

Deze gloednieuwe editie van The Design Hotels Book ga je er zeker nog vaak bij pakken. Het zijn eigenlijk twee boeken in één. The Design Hotels Book bevat juweeltjes van boutique hotels en resorts vanuit de hele wereld en dus is het ook een perfecte bucketlist met reisbestemmingen voor de globetrotters onder ons.

De topbestemmingen worden niet geheel toevallig ontworpen door de betere interieurdesigners en dat maakt het boek bovendien een inspiratiebron voor je interieur. Waanzinnige reisbestemmingen en designinspiratie in één boek. En alsof dat nog niet genoeg is, is het boek ook nog eens waanzinnig goed vormgegeven.

The Design Hotels Book is zowel online als offline verkrijgbaar bij MENDO